Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 002)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nechci, abych Chuck Norris kopem z otočky zhasl slunce a tak jsem byl smířen s tím, že Walker bude za pět hvězd. Když však vidím odvahu zdejších uživatelů (ti odvážní dávají jednu hvězdu a ti mrtví odpad!), tak dávám hvězdy dvě a doufám, že tohle Chuck velkoryse přejde. Pokud se tak nestane, tak raději volím zbabělou sebevraždu ještě předtím, než by mi v roli Walkera vymoralizoval mozek z hlavy. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Chuck a jeho připálenej kámoš z Afriky se nezaleknou žádného nepřítele. Když jde do tuhého tak Chuck použije svůj proslavený kop s otočkou, který pošle k zemi úplně každého. Napsal bych vám o Chuckovi nějaký žertík, ale určitě je všechny znáte, takže se nebudu vůbec namáhat. V mládí sem na to čumíval a řeknětě že vy ne? Nostalgické 2*. Aby mě někdo nanařkl z rasismu, tak jedna hvězda je pro Chucka a ta druhá pro toho odporného negra, který se mu snaží vyrovnat. ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad, kterému se vyrovná jen máloco: RP a VKV se Zounarem a dalšími stars, filmy Trošky, filmy Richarda a filmy Jakubiska. Kožený ksicht Norris, co umí kopnout z otočky a ještě si u toho poskočit chodí sem a tam, tu a tam ucedí nějakou hlášku a ve zbytku jezdí, střílí, kope a vraždí. Kokot bez fantazie.-) Zvláštní je, že ostatní mu to žerou a dokonce ho za to snad obdivují... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Je zbytečné se zabývat dilematem, jestli byl první Chuck Norris nebo vejce, spíše se soustřeďme na skutečnost, že ty kung-fu a karate kopy už není schopen ten vetchý Ranger provádět sám. Jestli můžu radit Walkere, kup si v lékárně nějaký preparát na klouby a nebo začni na zločince používat elektrický paralyzér, ať ty svoje dubléry neztrháš. Nyní už jen napjatě očekávám díl, kdy Chuck zatkne stát Texas za obnažování se na veřejnosti v době mezi východem a západem slunce.. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Zábavné. Chuck kope lupiče do hlavy. Chuck kope gangstera do kulí. Chuck hraje baseball. Chuck toká. Chuck kope lupiče do kulí. Chuck má hezký klobouk... Vzrušující! Něco tak debilního aby člověk pohledal, téměř každý díl končí tou nejvtipnější a nejvynalézavější pointou: Chuck kope X do Y. Měl spíš načutnout scénáristu. A pořádně. I když... tahle role fousatého strejdy-moralizátora je mu psaná přímo na vypracované tělo. Pokud si někdo myslí, že "hvězda seriálu" má podávat výkon na úrovni teleshoppingové shotu o posilovacím stroji... no, zjevně myslí. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (55)

  • Nejčastější zbraně, které Walker (Chuck Norris) nosí u sebe, jsou pistole Taurus PT92 a revolver Smith & Wesson Model 29. (Vrbson)
  • Titulnú pieseň k seriálu Eyes of the Ranger napísal Tirk Wilder a naspieval ju sám Chuck Norris. Mimochodom, v epizóde, ktorá sa v origináli volá rovnako ako táto titulná pieseň, ju naspievala známa americká country speváčka Lila McCann, ktorá v nej hosťovala. (pravo)
  • Walker (Chuck Norris) jezdí v 1. sérii autem GMC Sierra 1500 Club Coupe (rok 1992) modré barvy. Ve 2. sérii je jeho auto šedé barvy. Od 3. série používá Dodge Ram 1500 4x4 (rok 1995). Ve filmu Walker, Texas Ranger: Falešné obvinění (2005) má Walker nové auto – Dodge Ram SRT-10. (cheyene)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama