Reklama

Reklama

Jak jsem poznal vaši matku

(seriál)
  • USA How I Met Your Mother (více)
Ukázka z filmu 48
USA, (2005–2014), 76 h 7 min (Minutáž: 20–22 min)

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobie Smulders, David Henrie, Lyndsy Fonseca, Alexis Denisof, Jayma Mays, Eva Amurri Martino (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(208)

Ted a Barney se hádají o sexy kočku. Ted zjišťuje, že je v baru s dívkou, se kterou kdysi chodil. Robin je stále zdrcena z rozchodu a příšerně se zanedbává. A Marshall nedokáže přestat mluvit o založení rodiny...
Píše se rok 2030 a přibližně padesátiletý Ted vypráví dospívajícím dětem, co všechno se stalo, než poznal jejich matku. Děj seriálu se tak odehrává v jeho vzpomínkách, počínaje rokem 2005. Tehdy mu táhlo na třicítku, žil s nejlepším kamarádem z vejšky Marshallem a s další neoficiální spolubydlící, učitelkou z mateřské školky Lily. Ti dva se zrovna zasnoubili, což přivedlo Teda k zamyšlení. Uvědomil si, že je právě ten správný čas najít si také ženu svého srdce. A shodou okolností zrovna stála na protější straně hospody krásná reportérka Robin... Posledním členem party je neuvěřitelný frajer a „balič" Barney. Manželství a monogamii vůbec považuje za jeden z největších hříchů lidstva a užívá si nevázaného života, plného sexu a zábavy. Ostatní si občas nejsou tak úplně jisti, proč se s ním vlastně kamarádí. No, on jim vlastně nedal na vybranou... Děj sitcomu je zasazen do prostředí New Yorku a bývá často popisován jako „Přátelé 21. století". Populární se stal nejen díky vytříbeným hláškám, ale také zásluhou originálního konceptu vyprávění, jenž umožňuje starému Tedovi velice zábavně komentovat děj, který leckdy skočí třeba do dětství nebo naopak pokročilého věku postav. Seriál a jeho protagonisté získali mnoho cen a na spoustu dalších byli nominováni. V letech 2007 a 2008 vyhráli Emmy a Neil Patrick Harris (Barney) byl za rok 2009 nominován na Zlatý Glóbus za nejlepší vedlejší roli v televizním seriálu. V sérii si také zahrála například zpěvačka Britney Spears, Mandy Moore nebo Enrique Iglesias, jejichž písničky pochopitelně některé z dílů provázejí. (TV Prima)

(více)

Diskuze

Petaxis

Petaxis (hodnocení, recenze)

Camulator

a jak budeš dokazovat, že to ten člověk dává naschvál, nebo že se mu to fakt vůbec nelíbí a fakt je to pro něj odpad? jako na to hodnotit film/seriál odpadem by měl mít prostě každej právo, jinak to bude úplně na hovno a můžeme se vrátit do komunismu... jasně, že to lidi prostě budou zneužívat, ale tak to bude vždycky, že jo...

na příspěvěk reagoval Camulator, x_silver

Petaxis

Petaxis (hodnocení, recenze)

Camulator

ale tak jako :D třeba když se podívám na film, kterýmu bych normálně dala 4*, ale má prostě extra nízký hodnocení, tak mu prostě taky napálím 5* :D to je normální :D

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

NightPorter

Jsi na soukromém serveru, tady je autocenzura dokonce vítaná. Navíc je rozdíl mezi tím, když se ti seriál nelíbí a mezi tím, kdy jsi prostě kretén a dáváš naschvál odpady úspěšným filmům/seriálům, protože se tobě osobně nelíbí, že to má moc procent.

na příspěvěk reagoval Petaxis, Petaxis, NightPorter

Petaxis

Petaxis (hodnocení, recenze)

Ať dá každej odpad čemu chce :D Když nemá mulťák, tak co, je to jeho právo :D

tom.cube

tom.cube (hodnocení, recenze)

NightPorter

ČSFD někomu patří a ten si s tím může dělat, co uzná za vhodné. Pokud se mu nelíbí pozérské/trollovské chování uživatelů, pak fajn... :)

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Camulator

To jsem ovsem nebyl ja, me nedostanou.

Kazdopadne je to zajimave reseni ve svobodnem demokratickem svete, dat nekomu ban za to, ze se mu prestane libit serial a da mu odpad. Skoro bych se tomu zacal smat, kdyz by to nebylo smutny :-D

na příspěvěk reagoval tom.cube, Camulator

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

NightPorter

Jeden takový vyvolený, předurčený k nastolení rovnováhy hodnocení už tu byl, třikrát - po třetím banu už mu asi došlo, že to není úplně ono.

na příspěvěk reagoval NightPorter

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

86. nejlepsi serial, 86% hezka nahodicka :-D

s tim prvnim bych mozna i souhlasil, to druhy absolutne nechapu, dobre, priznavam, ja tomu dal ty 2 hvezdicky z nasrani na posledni 4 rady a asi to neni uplne objektivni, ale 86%? kdyz to porovnam s vrcholem zanru Pratelema, realnejch by bylo tak 60-65%...

na příspěvěk reagoval x_silver

newirol

newirol (hodnocení, recenze)

prosím vás je táto deviata séria už posledna ? určite ste to tu už písali ale nechce sa mi to tu hladať dik :)

na příspěvěk reagoval cjmafia

cjmafia

cjmafia (hodnocení, recenze)

Hunadarik

.jj to mě taky štve, ale podlu názvu příštího dílu by se měla v podzimním finále snad objevit :) Škoda, že další díl je až 17.12

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Novej díl pecka, snad i z důvodu Marshallova končícího flákání na cestách a tím pádem vítané nepřítomnosti. Kdo má v paměti dvanáctou epizodu minulé série, tedy tu, kde se Barney s Robin zasnoubili, ten si pamatuje, jak komplikované překvapení tehdy mistr Stinson připravil. No a ve dvanácté epizodě o rok později to tu máme zase. Takže i když jsem podobnou věc čekal, tak provedení na jedničku. 

na příspěvěk reagoval Hunadarik

R.A.D.E.K

R.A.D.E.K (hodnocení, recenze)

Ahoj. Nevzpomene si někdo z vás jestli již Marshall vyčerpal všechny své "nečekané facky" pro Barneyho?

na příspěvěk reagoval Frkyn, fidel888

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

Mire

Tady se prostě akorát naplňuje to, že 24 dílů na dva dny děje je moc, a proto se to musí vyplnit takovejma píčovinkama. Kdyby se soustředili čistě na děj, vejdou se do deseti dílů.
Rýmovaná epizoda na IMDB má 5,4/10, což je dno hodnocení všech dílů, a to i osmá série měla hodnocení průměrně tak 7/10.

na příspěvěk reagoval Dadel

Ajvonka

Ajvonka (hodnocení, recenze)

Fú. Rýmovanie mi prišlo ako dobrý nápad (poklona prekladateľom), ale aj tak väčšia časť tejto série mi pripomína fillerové epizódy pri anime - absolútne zbytočné a odveci, veď niet sa kam ponáhľať. Ale áno, keď zostáva už iba niekoľko dielov do konca, je sa kam ponáhľať. No každopádne, teraz je mi aj tá 8. séria milá. 

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

To keď už aj na IMDB je tak nízke hodnotenie,  tak to už asi niečo bude znamenať :) Za mňa - rýmy síce zaujimavé, ale pri čítaní titulkov som nestíhal spracovávať "dáta" a v konečnom dôsledku som mal z toho poriadny guláš. A epizóda ako taká úplne zbytočná, ostáva im trinásť častí do konca seriálu a oni ich premrhávajú takýmito kokotinami...

na příspěvěk reagoval Sygi

Djoker

Djoker (hodnocení, recenze)

S rýmy si sice dali práci, ale jinak zase zbytečná vata a hodnocení na IMDb, kde ten díl úplně rozcupovali, zase jen potvrzuje, že divákům už definitivně došla trpělivost.

Související novinky

Jak jsem poznala vašeho otce plní obsazení

Jak jsem poznala vašeho otce plní obsazení

07.11.2021

Seriál Jak jsem poznala vašeho otce (How I Met Your Father) se pomalu ale jistě blíží, desetidílný sitcom mimo jiné taky od tvůrců původního HIMYM Cartera Bayse a Craiga Thomase dorazí už příští rok,… (více)

Spin-off HIMYM dostal zelenou

Spin-off HIMYM dostal zelenou

21.04.2021

Seriálový spin-off Jak jsem poznal vaši matku s názvem How I Met Your Father má na stanici Hulu oficiálně zelenou. Tvůrci Isaac Aptaker a Elizabeth Berger projekt obnovili pár let poté, co se původní… (více)

Filmy roku dle TOP uživatelů ČSFD.cz

Filmy roku dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2014

Mezi za oceánem nejlépe hodnocenými filmy roku 2014 je hodně těch menších, nezávislých, které k nám ještě nedorazily - Inherent Vice, Birdman, Slídil, Whiplash, Hon na lišku, Kód Enigmy nebo Teorie… (více)

Meg Ryan pozná Vašeho otce

Meg Ryan pozná Vašeho otce

25.04.2014

Tedy, ne doslova samozřejmě... CBS již vloni oznámilo spinoff k populárnímu seriálu Jak jsem poznal vaši matku, který bude sledovat příběh Sally (Greta Gerwig), která byla divákům představena již v… (více)

Reklama

Reklama