Reklama

Reklama

Posel ztracených duší

(seriál)
  • USA Ghost Whisperer (více)
USA, (2005–2010), 78 h 15 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

John Gray

Hudba:

Mark Snow

Hrají:

Jennifer Love Hewitt, David Conrad, Aisha Tyler, Camryn Manheim, Jay Mohr, Jamie Kennedy, Tyler Patrick Jones, Kurt Caceres, Ignacio Serricchio (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(107)

Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) má špeciálnu schopnosť. Táto novopečená manželka je nesmierne dôležitým spojivkom pre všetky nepokojné duše, ktoré blúda medi nebom a zemou. Predstavte si, že by ste museli zomrieť a nestihli by ste svojim blízkym povedať niečo, na čom vám záležalo alebo čo by bezpodmienečne mali vedieť. Melinda so svojou zvláštnou schopnosťou doslova priťahuje duchov, ktorí zúfalo potrebujú takúto pomoc. Odovzdaať dôležité správy ľuďom, ktorí by to mali vedieť. Presne preto je Melinda tak dôležitá tak pre mŕtvych ako aj živých. Niekedy má chuť s tým všetkým jednoducho skončiť, ale v konečnom dôsledku najlepšie vie, že jej schopnosti nie sú príťaž, ale výzva urobiť ľudí šťastnými... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (98)

Fabrinka 

všechny recenze uživatele

Sympatie k Jennifer Love Hewitt teda absolútne neprechovávam,a preto ma seriál nepriťahuje po hereckej stránke. Obsahovo je to nejako podobne, nezáživné, na jedno kopyto, a piata séria ide dole kopcom. Duchovské seriály - nič pre mňa, a tento duplom. Jennifer sa pre takéto mystery vůbec nehodí, jej sedí romantický štýl, seriálu odoberá akýkoľvek náznak napatia... pripomínalo mi to tak možno Čarodejnice alebo iný stupidný seriál, ktorý vám nič nedá. Strata času. edit: jediné pozitívum snaď je, že sa toto duchovské téma začína rozmáhať... ()

marrrrian odpad!

všechny recenze uživatele

-Mám vám povedať, aby ste sa netrápili........ -On vám odkazuje, že vám odpúšťa.......... -Povedzte mu že... -Nie, je tu a počuje vás........ Tento seriál sa mohol volať aj Odkazovačka, lebo v ňom Melinda Gordon celý čas niečo niekomu odkazuje. Vlastne oprava: najskôr behá po meste, aby zohnala niekoho komu by niečo odkázala. Ale námet je to dobrý, nikomu sa nečudujem, že ho to baví. Ale je to strašne priblblé. ()

Reklama

LittleMonste 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo velmi slibně, ale pak to spadne. Šablonovité příběhy, kdy každý díl je stejný jako ten předchozí. Jednotlivé story-line nejsou špatné, ale když se poněkolikáté díváte na to samé, tak to rozhodně přestane bavit. Jennifer má vskutku výkonné slzné kanálky a oči jí září jako kočce ve tmě, ale to nezachrání, jak se seriál topí sám v sobě. K odpočinku ale ideální a uznávám, že Posel ztracených duší má své kouzlo. (45%) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Spojenie rodinný duchársky seriál príliš dokopy nejde, takže sa producenti rozhodli, že duchovia nebudú príliš strašidelní a nepripravia divákom žiadne skutočné ľakačky. Seriál som pozerával pri robení diplomovky, keď išiel cez víkend v telke a musím uznať, že vtedy svoj účel podmazu dokonale splnil. Pozerať to sústredene od začiatku do konca je asi úloha skôr pre teenagerky. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Posel ztracených duší patří přesně k těm seriálům, které se s přibývajícími řadami ztratí sami v sobě. první a druhá řada mne nadchla, pak přijde mírné ochlazení, pak mrznu, aby se následně zase oteplilo. Jako celek v pohodě, byť časem se epizody stávají ohrané a tím i nudné. Jennifer Love Hewitt je ovšem dokonalá. výborně svou roli zvládla a moc hezky se na ni kouká. Až budu v příštím životě zase v pubertě, bude můj dívčí vzor. Zvlášť první dvě řady ve mně vzbuzovaly černé myšlenky, že kdyby tomu všemu tak bylo, jak blbé by to bylo. ADD: viděno po letech znova a pořád se mi první dvě řady neskutečně líbí, pak až ta poslední. Spojení nějakou ústřední dějovou linkou funguje a vše ladí. Také už vím, co mi na seriálu vadí: to, že Melinda a její manžel se milují je v pořádku, ale musí si to třikrát denně opakovat?! Jako by tomu sami ani nevěřili a díky tendenci to pořád opakovat, stává se z těcto ujištění jen otravná fráze, která nudí a znepříjemňuje děj seriálu.Jinak za mne 85%. ()

Galerie (625)

Zajímavosti (8)

  • V epizodě The Vanishing (2006), kde má Melinda (Jennifer Love Hewitt) na pravém oku monokl, je možné si všimnout, že na tom oku není nalíčená. Chybí jí její obvyklá černá oční linka. Zároveň nosí umělé nehty a v epizodě Last Execution (2006) ve scéně, kdy se loučí se starou paní v nemocnici a posílá jí vzdušný polibek, je vidět, že jí jeden nehet chybí. V první sérii má také umělé řasy. Ve druhé již ne. (Calwen22)
  • U některých epizod ve druhé sérii sloužil jako poradce světoznámý duchovní James Van Praagh. (vercza)

Reklama

Reklama