Reklama

Reklama

Posel ztracených duší

(seriál)
  • USA Ghost Whisperer (více)
USA, (2005–2010), 78 h 15 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

John Gray

Hudba:

Mark Snow

Hrají:

Jennifer Love Hewitt, David Conrad, Aisha Tyler, Camryn Manheim, Jay Mohr, Jamie Kennedy, Tyler Patrick Jones, Kurt Caceres, Ignacio Serricchio (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(107)

Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) má špeciálnu schopnosť. Táto novopečená manželka je nesmierne dôležitým spojivkom pre všetky nepokojné duše, ktoré blúda medi nebom a zemou. Predstavte si, že by ste museli zomrieť a nestihli by ste svojim blízkym povedať niečo, na čom vám záležalo alebo čo by bezpodmienečne mali vedieť. Melinda so svojou zvláštnou schopnosťou doslova priťahuje duchov, ktorí zúfalo potrebujú takúto pomoc. Odovzdaať dôležité správy ľuďom, ktorí by to mali vedieť. Presne preto je Melinda tak dôležitá tak pre mŕtvych ako aj živých. Niekedy má chuť s tým všetkým jednoducho skončiť, ale v konečnom dôsledku najlepšie vie, že jej schopnosti nie sú príťaž, ale výzva urobiť ľudí šťastnými... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (98)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Posel ztracených duší patří přesně k těm seriálům, které se s přibývajícími řadami ztratí sami v sobě. první a druhá řada mne nadchla, pak přijde mírné ochlazení, pak mrznu, aby se následně zase oteplilo. Jako celek v pohodě, byť časem se epizody stávají ohrané a tím i nudné. Jennifer Love Hewitt je ovšem dokonalá. výborně svou roli zvládla a moc hezky se na ni kouká. Až budu v příštím životě zase v pubertě, bude můj dívčí vzor. Zvlášť první dvě řady ve mně vzbuzovaly černé myšlenky, že kdyby tomu všemu tak bylo, jak blbé by to bylo. ADD: viděno po letech znova a pořád se mi první dvě řady neskutečně líbí, pak až ta poslední. Spojení nějakou ústřední dějovou linkou funguje a vše ladí. Také už vím, co mi na seriálu vadí: to, že Melinda a její manžel se milují je v pořádku, ale musí si to třikrát denně opakovat?! Jako by tomu sami ani nevěřili a díky tendenci to pořád opakovat, stává se z těcto ujištění jen otravná fráze, která nudí a znepříjemňuje děj seriálu.Jinak za mne 85%. ()

Ondis 

všechny recenze uživatele

Tři díly a dost. Docela pěkně se na to kouká, už jen díky hlavní hrdince, ale jinak je to pořád to stejný dokola. Komicky až trapně působící scény, kdy J.L.H. se baví s duchema a posléze říká to stejné živé osobě, se stále opakují a za jeden díl je vidíme asi pětkrát. Nechápu, jak se o tomhle stereotypním ději mohly natočit 3 série...60% ()

Reklama

Renie42 

všechny recenze uživatele

Náhodně jsem narazila na tento seriál. Po shlédnutí několik dílů musím říct, že je to na stejný brdo, ale pokaždý s jiným příběhem. Může se to zdát stereotypní, ale když je chvilka, tak si to pustím. Ke konci řvu, jak se duch loučí s pozůstalými, na srdceryvný scény jsem jako dělaná :-). Prožívám smutný období, tak na mě ten seriál asi více působí. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Po dlhšom pozeraní tohto seriálu musím prehodnotiť svoje hodnotenie. Neviem, či to bolo originálnym zvukom ale tento seriál bez reklám, začína naberať na grádoch. Je milý aj výkony hercov sú pekné najviac ma zaujímali situácie keď sa Melinda rozpráva s duchom a je to z pohľadu niekoho iného. Znova mením na 100%, každým pozeraním, lepšie a lepšie. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký, duchársky seriál, ktorý zvyknú komerčné televízie vysielať počas víkendov, pred obedom. Takže čajíček. Nič pre horrorových veteránov. Nie je to zle natočené, ale nebaví ma to. Najviac sa mi na „Stratených dušiach“ páči to, že tam hlavnú postavu, Melindu Gordonovú, zahrala sympatická Jennifer Love Hewitt, ktorú si pamätám z teenagerského slasheru „Viem, čo ste robili minulé leto“. Musím uznať, že vyzerá stále veľmi dobre. ** ()

Galerie (625)

Zajímavosti (8)

  • Jennifer Love Hewitt je hlavní hvězdou seriálu, jeho producentkou a režírovala také tři epizody - Body of Water, Birthday Presence a Implosion. (NinadeL)
  • U některých epizod ve druhé sérii sloužil jako poradce světoznámý duchovní James Van Praagh. (vercza)

Reklama

Reklama