Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer 1
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer 1

Recenze (156)

geklon 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pouze dva díly, ale musím říci, že tohle je randál.... Totální výsměch všem navoněných hvězdám a seriálům, které se snaží ukázat, jak dokáže být strastiplný, neohleduplný a nepochopitelně nelogický život v lidské společnosti, když jste social victim. První i druhý díl mě naprosto odrovnaly a moc zaujaly....jedeme dál.... A navíc to zasiflený šikágo..... ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

Hodnotím prvních pět serií, 6x01, 7x10, 7x11 a 9x06 (Někteří asi pochopí:-D). Zbytek jsem neviděla konzistentně. Dobře, narovinu, seriál to byl super, kvalita ovšem mírně klesající a ke konci páté serie s koncem mé oblíbené dějové linky už pro mne další nebyly dost zajímavé na sledování. První serie ovšem excelentní. Pomalu jsem ale začala čichat klesající odhodlání udržet tu drzost až do konce a začalo mi být jasné, že se z toho postupně stane ultraliberální moralistická dojemná shitshow. Nevadilo by mi, že se příběh vyvíjí a posouvá, ale vadí mi, že měkne:-D Takže ten konec jsem vidět nechtěla a jediná dojemnost, kterou tady příjímám, je v dějový lidii Mickeyho a Iana. Naneštěstí Noel má očividně moc práce na to, aby strávil čtvrt života natáčením jednoho seriálu, budiž mu odpuštěno:-D Jestli něco opravdu nechci vidět, tak je to to, jak si Ian hraje na Gayžíše nebo jak tam lidi řešej, kdo si zvolil jaký preferovaný zájmena. Takže jdu od toho spolu s Noelem. Jo mimochodem...dějová linie Mickeyho je naprosto perfektní, postava Mickeyho je naprosto perfektní:-D Je hodně osvěžující vidět gaystory, kde homosexualita postav není jediný důležitý charakterový prvek a kde postavy procházejí poctivou vývojovou křivkou. A hlavně si neumím vybavit moc příběhů, kde by postava gaye nebyla pojatá jako obět a slabý kus ve stádě. Kde by naopak byla do značné míry dominantní. Takže jo, díky Mickeymu váhám, jestli nedat pět:-D Kromě něj si mojí pozornost udržel Lip a Carl, naopak jí postupně kompletně ztratil Frank, který je krom páté serie vytrvale neměnný, Fiona, z které se stane tak trochu nekompetentní píča, Debbie, která je vzhledem ke svým zkušenostem trochu moc nelogicky vymaštěná a Kev a V, kteří prostě přestanou být vtipní. ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Výborný. Ulítlá rodinka socek, která se rve se životem co se dá, a jsou přitom vtipný, zajímavý, sexy ( Fiona) a každá postava je svá a originální. Postavy jsou největší plus scénáře, který je občas stereotypní a trochu prvoplánově šokující, což na druhou stranu generuje pořád tuny zábavy. Nejlepší postavy Lip a Debbie. ()

Daginka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

:-D Ten Macy je fakt šílenej šílenec. Nejsympatičtější (a nejatraktivnější) byl ovšem maniodepresák Ian (Cameron Monaghan), s tím jsem se dokázala místama až nebezpečně ztotožnit. Těhotná 15-letá sestra, mrtvá tetička prostitutka pohřbená kdovíkde na záhonku před domem, otec rodinky narcistickej, sociopatickej alkoholik, a sousedi vášnivě provozující sadomaso včetně přítomnosti webkamery. V tomhle sousedství je zkrátka fakt možný všechno! Milé. ()

Sagara 

všechny recenze uživatele

Chcel som hodnotit az po konci prvej serie, ale uz to nevydrzim. Od prvej casti genialny, vtipny a uleteny serial. Sympaticke a blaznive postavy na cele s Frankom. Parada. Chcem viac. Joan Cusack si zasluzi Emmy aj Zlatý Glóbus. 1. Séria - 90 % - Výborný rozbeh 2. Séria - 80 % - Trošku mierny pokles, ale iba subjektívne, kvôli niektorým linkám a príliš dark zvrhlostiam 3. Séria - 90 % - A sme opäť pri feelingu z prvej série. Humor aj dráma poctivo vyvážené a oboje skvelé. 4. Séria - 95 % - Zatiaľ najviac "dark" séria, hlavne kvôli dejovej linke Fiony a Franka. Ale stále ju obkopuje kopec humoru. 5. Séria - 100 % - Tak toto je dokonalosť. Po predchádzajúcej temnej sérii prišlo potrebné odľahčenie a veruže skvelé. Humor úplne na vrchole a dramatických liniek je menej o to sú, ale ťažšie a bolestivejšie. I Fucking love you, Gallaghers ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy Carl (Ethan Cutkosky) nabourá Ferrari, je vidět, že než auto nabourá, tak už je auto bourané. (Zek)
  • V seriálu došlo k přeobsazení postavy Mandy Milkovich, kterou ztvárnila Jane Levy. Od začátku 2. série roli Mandy hraje  Emma Greenwell. (Pavka5)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama