Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer 1
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Recenze uživatele rashaverak k tomuto seriálu (6)

Série 1 (2011) (S01) 

Dulezite je prezit prvni nudny dil, pak uz se dostavi i nejaka ta sranda. ()

Série 2 (2012) (S02) 

White trash opet v akci. Jeste nikdy nebylo tak cool byt socka a hovado. Na me prilis absurdni dej. Udeje se toho totiz opravdu hodne a neni cas postavy poradne privest k jejich rozhodnuti a ta tak casto nedavaji smysl. Obvykle se postava A s postavou B nenavidi nebo maji rady  v jednom dile, zatimco ve druhem se jejich vztah naprosto prevrati na zaklade jedne malicherne udalosti. techto veletocu se udeje pomerne hodne. Jednoduse receno zbrkly, mizerny scenar. Preferoval bych pomalejsi zpusob vypraveni. ()

Série 4 (2014) (S04) 

Az na uvodni seznameni se Samanthou, ktere pripomina zbrkle veletoce z druhe sezony, vynikajici. "Ahoj ja jsem Frank. Ahoj, diky ze  jsi pomoh synovi, nechces zajit na vybijenou ? Ty ses tak milej, pojd ke me domu. Vis, ale ja bych potreboval novy jatra. Ale to vis ze jo, to neni zadny problem, dam ti svoje." ()

Carl's First Sentencing (2015) (S05E09) 

Snad nejvtipnejsi dosavadni dil. Konec v autobuse  to jen potvrdil. ()

Série 6 (2016) (S06) 

Nektere casti jsou az prilis pritazene za vlasy, uplne mi to nesedi. Ani mi nevadi ziva recka pochoden, to byla bzunda, ale vyzbrojeny ucitelsky sbor mi moc vtipny neprisel. ()

Série 7 (2016) (S07) 

Vyrazny propad, uveritelnost uz temer vymizela. Stala se z toho nesmyslna nevtipna komedie. ()

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama