Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer

Recenze (156)

jadran90 

všechny recenze uživatele

We are the Gallaghers! Chudoba nikdy nebyla tak cool. Shameless se nezastaví před žádným tabu - krádeže, drogy, homosexualita, to je jen slabý odvar pilotu, ovšem tvůrci se nebojí zasunout děj opravdu hluboko. Počítejte s řadou vtipných hlášek, odhalených prsou, odpudivých scén, ale také charismatických postav. Skvěle vykreslených, pod tíhou sociální situace dělající jednu chybu za druhou. Kritika amerického snu, selhání společnosti vs. chyby jednotlivců. Nejvíc jsem si oblíbil Kevina, bláznivou Sheilu a Lipa, naopak Monica je na zabití. Celých pět řad si seriál drží svou úroveň a velice se mi líbí, jak scénář přirozeně navazuje - dřívější rozhodnutí mají často dohru o několik dílů později. Děj je originální, nepředvídatelný, někdy až šokující. Tady ovšem vidím i největší slabinu seriálu - chybí odvaha udělat poslední krok. Pokud se některá postava např. dostane do vězení, můžete si být jistí, že za pár dílů ji zase propustí. Nakonec i o té chudobě se později spíš jen mluví. Nicméně seriál je to originální a chytlavý, takže se těším na další řadu. I believe the answer to that question, like the answer to most questions is FUCK YOU.:-D ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech sériích mohu s klidem říct, že je to fakt kvalitní seriál, který si drží úroveň. Je to samozřejmě přehnaný a v každym díle se buď šuká, nebo tam musí bejt nějaké tabuizované téma, ale je pravda, že je to vždycky zábava. Občas mi přijde, že se o té gallagheří chudobě furt jen kecá, ale co do huby a co chlastat mají nakonec vždycky. Je fajn, že si tvůrci uvědomili, že nemůžou furt dokola omílat to samý, a tak je čtvrtá série posun trochu jinam a postavy se vyvinuly více, než za celou předchozí dobu. Nejlepší postava je rozhodně Kevin a taky mám rád Lipa. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Po necelém roce jsem to celé dokoukal a hlavně jsem si to dávkoval, abych si to hned ne vyčerpal. Celý seriál si drží svoji laťku hodně vysoko a nabízí všemožné šílené situace, kdy se opravdu smějete a nestačí se divit kde na ty věci přijdou. Do toho jsou tam dramatické věci, ale kombinuje se to dobře. Poslední série mě trochu zklamala už to nebylo ono a všichni se rázem stěhují a přitom se to pořádně ani nevyřeší jak se teda všichni rozhodnou. Frank je neskutečná postava a je s podivem že všechno dokázal ustát, ale ta jeho demence už byla moc. Škoda že už se tam víc neukázala Fiona. Za mě už tam bylo čím dál víc homosexuality a to mě nebaví. ()

sunfreedom 

všechny recenze uživatele

Momentálně jsem společně se seriálem na počátku třetí série. Musím shodit hodnocení o jednu hvězdu na 3*, protože se seriál stává méně a méně snesitelným. Scény s W.H. Macym začínám přeskakovat, protože se neustále opakuje jeden motiv a jeho chování nejeví žádnou scénáristickou novinku. Pro mě rozhodně první kandidát na vyřazení ze seznamu sledovaných seriálů. Škoda. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál! Dlouho jsem hledala něco, co mě chytí hned v prvním díle a tady se tak stalo. Po první sérii můžu říct, že je to naprostá bomba! Nechybí tady vůbec nic. Zábavy je nadbytek a tak to má být. Opravdu mě to dostalo. Všechny postavy jsou úžasné; není snad ani jedna, která by mi v něčem vadila. Awesome! ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • Na zdi hospody "The Alibi Room", kam Frank (William H. Macy) pravidelně chodí, vysí světelná reklama "Pilsner Urquell". (Cliff Booth)
  • Ve scéně, kdy Carl (Ethan Cutkosky) nabourá Ferrari, je vidět, že než auto nabourá, tak už je auto bourané. (Zek)
  • Tvorcovia chceli do hlavnej role obsadiť Woodyho Harrelsona, ten mal však nabitý diár. (Zdroj: Eurotelevizia) (kacer4)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama