Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer 1
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Recenze uživatele zsn k tomuto seriálu (3)

"Gallavich!" (2020) (S10E12) 

Muži neumí milovat ženy. Nemají k nim úctu, chovají se jako prasata. A pak vidíte tady ty dva buzíky se všemi negativními vlastnosti, co existují, a přitom jsou plní lásky. Muž neumí ženě vyznat lásku, vůbec ji pociťovat, a pak vidíte dva "nepřirozené" chlapy, kteří se umí milovat jak jen to přirozeně lze. Tak bravurně zahrané erotické scény a celá identita homosexuality, která začala vzrušovat i mne, to se jen tak nevidí. Prožívala jsem s nimi každou hádku, připitomělý zamilovaný úsměv i vlhko v kalhotkách. Ostatně všichni jsou v tom seriálu skvělí, mají perfektní role, ve kterých se najde každý. Humor v bídě. Jednoduše se nepos*at. Těmito větami bych zhodnotila tento seriál. Mrzí mne, že 11. řada bude poslední, rychle jsem si na tu rodinku zvykla. ()

This Is Chicago! (2020) (S11E01) 

Uff, start poslední řady - hořké zklamání. Tohle mi nedělejte, miluju vás! :-D ()

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama