Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer 2
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Recenze uživatele claudel k tomuto seriálu (6)

Série 1 (2011) (S01) 

Fiona, oh Fiona. Začínám Emmou, protože pokud v ČR může hrát Panenku Marii pouze Klára Issová, tak ve zbytku světa Emmy Rossum. Ta neskutečná kukadla omamují a nechají zapomenout na veškerou bídu spojenou s rodinou Gallagherových a jejich okolím. Shameless je neobyčejný seriál, který ani nenalézá srovnání, o to víc mě překvapuje, že je to americký remake - nedovedu si představit, jak skvělý musí být originál, protože americké remake povětšinou nesnáším a považuji je za totální odpad. Tenhle se ale dozajista povedl. Hořko-sladké okamžiky, u některých jsem slzel pobavením, jindy zase dojetím. Těším se na další sérii a věřím, že jich bude ještě hooodně. ()

Série 2 (2012) (S02) 

Neskutečná, šílená a děsně ujetá jízda pokračuje! Shameless se pro mě po druhé sérii stává horkým kandidátem do absolutní TOP 10. Nemám slov, nesmírně těžce se mi tento seriál komentuje, nedokážu jej žánrově zařadit, nejsem si jistý, zda anglický výraz dramedy přesně vystihuje Shameless. Každopádně byly okamžiky, kdy jsem se chechtal nahlas a v následující minutě jsem zmlknul a tupě zíral do obrazovky. A Emily Rossum alias Fiona je jedinečná, škoda že to jméno má kvůli Eurotripu a Shrekovi tak negativní asociace. Jedeme dál, jsem zvědavý na třetí sérii... ()

Série 3 (2013) (S03) 

Po třetí sérii jdu definitivně upravit svoji seriálovou topku, protože Shameless je natolik originální a nezařaditelný, že do topky rozhodně patří. ()

Série 4 (2014) (S04) 

4. série, u níž hodně převážily smutné prvky, potvrzuje, že Shameless patří k nejúžasnějším a nejlepším seriálům vůbec. Tvrdá realita, neskutečně autentická a pravdivá, mnohdy odlehčená vtipem ad absurdum. To dohromady vytváří divoký, fascinující a dechberoucí koktejl. Emmy Rossum forever! ()

Série 5 (2015) (S05) 

Pátou sérií se seriál Shameless definitivně posunul do mojí absolutní síně slávy a v topce zaujal druhé místo - a možná po devíti sériích sesadí i moji nesesaditelnou srdcovku 24 hodin. "Štěstí se přeceňuje"... Nepopsatelný nářez a trefa do černého. Tenhle seriál je kurevsky pravdivý a asi si přeji, aby nikdy neskončil. Díky za ohlášenou desátou sérii! Mám se pořád na co těšit. ()

Série 6 (2016) (S06) 

Emocionální horská dráha, nejlepší seriál posledních let, fantastické výkony a překrásná Emmy Rossum. Asi se u komentářů k tomuto seriálu opakuji, ale nemohu jinak. Shameless je pro mě výjimečném úkazem a zážitky s ním těžko nějaký seriál v následujících týdnech, měsících a letech překoná. Jsem rád, že mám před sebou ještě několik sérií. ()

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama