Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Recenze uživatele Streeper k tomuto seriálu (10)

Série 1 (2011) (S01) 

Jsem ráda, že jsem objevila tuhle rodinku. Ani nevím, proč jsem se na seriál vlastně začala koukat, ale mám pocit, že to mělo něco společného s Emmy Rossum, někde se mi zalíbila a tak jsem si řekla, že se s ní kouknu na tenhle seriál. A po shlédnutí první série jsem si říkala, co za šílenou rodinu tohle je? ()

Série 2 (2012) (S02) 

Jelikož už jsem viděla i novější série, tak musím říct, jak neuvěřitelné překvapení je, kam daleko se všechny ty děti dostaly a jak vyrostly. A začalo to u první série, díky které jsem se stala závislou na tomto seriálu a druhá série si stále drží tu originalitu. Velké plus za Fioninu mámu, velké oživení příběhu takhle ke konci. ()

Série 3 (2013) (S03) 

Je to tak jednoduché a přitom tak dokonalé. Nechápu, jak seriál i po dvou tak dobrých sériích může být stále tak originální, zábavný a plný neuvěřitelných překvapení. Třetí série je skvělá, líbí se mi Fiona a Jimmy, kéž by to tak zůstalo napořád. ()

Série 4 (2014) (S04) 

Seriál si stále drží svojí kvalitu. Je to pořád stejně vtipné a s každým dílem jste zvědaví, co se bude dít dál. Sheilla je navíc úžasná postava. Čtvrtá série hraje hlavně na emoce, ale nijak to nevadí, jedná se o zobrazení tvrdé reality, které by bez všech těch herců nebyla ono. ()

Série 5 (2015) (S05) 

Zbožňuji tenhle seriál, vždycky dokáže něčím neuvěřitelným překvapit a vždy, když se tam objeví nové a nové postavy, tak mi to nevadí. Naopak jsem ráda, protože vím, že to znamená další drama u rodiny Gallagherů. ()

Série 6 (2016) (S06) 

Klaním se scénáristům, že i u 6.série dokáží vymyslet tak úžasné trable u této rodinky. Je neuvěřitelné čím vším si musejí procházet a stále ještě drží na nohou. Každá z postav mi dodala svůj vlastní příběh, který mě pobavil, vyděsil nebo prostě dostal do kolen. ()

Série 7 (2016) (S07) 

Sedmá série si stále drží svůj standart. Jsem moc ráda za Fionu, že se vyhrabala ze všech těch s*aček a konečně si žije svůj normální a vcelku úspěšný život a nebojí se i podnikat. Ono i asi hodně pomáhá to, že děcka jsou už odrostlá, tak má čas více pro sebe. Poslední díl mě potěšil, nebudu lhát, Monica pro mě byla kuriozní postavou, která vždycky rodinu rozvracela než, aby jí dávala dohromady. Skvělá série. ()

Série 8 (2017) (S08) 

Osmá série nezklamala a pořád si drží laťku krásně vysoko. Je neuvěřitelné, jak daleko se všichni Gallagherovi dostali, když si to vezmete od první série. Nejvíce jsem ale pyšná na Fionu, která ze všeho dokázala vyhrabat na vlastní nohy a je úspěšná a baví jí to a taky na Lipa, že pořád drží a doufám, že to tak zůstane. Musím říct, na to, že je to už 8.série, tak pořád dokáže být vtipná, zajímavá a napínavá. ()

Série 9 (2018) (S09) 

Fiona byla velká část rodiny Gallagherů, fungovala hlavně jako lepidlo a záchranář. V posledních dvou sérií ale její roli postupně přebíral Lip, takže předpokládám, že po jejím odchodu nastoupí on na její místo. Mrzí mě, že opět spadla na dno, zasloužila si konečně svůj pořádný úspěch, ale jak říkal Lip, je potřeba se dostat na dno, abychom si uvědomili, že se máme sebrat a bojovat. Myslím si, že její příběh byl zakončený dobře. Závěrečná scéna, kdy odchází a i samotný Frank má slzy v očích mě opravdu rozplakala. Uvidíme jak seriál bude dál fungovat bez ní. ()

Série 10 (2019) (S10) 

Desátá série je skvělá. Fiona tam vlastně nechybí, trochu mě štve postava Debbie, která dejme tomu převzala tu Fioninu stránku a Debbie mi nikdy nebyla zrovna příjemná, ale Lipovi fandím. ()

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama