Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer

Recenze (156)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech sériích mohu s klidem říct, že je to fakt kvalitní seriál, který si drží úroveň. Je to samozřejmě přehnaný a v každym díle se buď šuká, nebo tam musí bejt nějaké tabuizované téma, ale je pravda, že je to vždycky zábava. Občas mi přijde, že se o té gallagheří chudobě furt jen kecá, ale co do huby a co chlastat mají nakonec vždycky. Je fajn, že si tvůrci uvědomili, že nemůžou furt dokola omílat to samý, a tak je čtvrtá série posun trochu jinam a postavy se vyvinuly více, než za celou předchozí dobu. Nejlepší postava je rozhodně Kevin a taky mám rád Lipa. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DOKONČENO. Na poli všemožných namixovaných žánrů napříč obrovskými kvanty seriálů by jen tak někdo nepředpokládal výskyt prachobyčejného dramatu, které není žádnou akční podívanou, reklamou na přehnané vědeckofantastické nesmysly či opačný fantastický návrat do fiktivního středověku plného magie a draků. Shameless alespoň v mých očích dokázali uspět bez jakékoli nápomoci přehnaného CGI či zběsilého tempa a skrze desetiletou odyseu jedné chudé rodiny z Chicaga mi doručili více než stovku hodin dojímání, pochopení, soucítění, ale i občasného závidění či stoprocentního pobavení. Provázeli mě po celou střední i kus vysoké a jen za to jim ve velkém děkuju! ()

Reklama

Bukk 

všechny recenze uživatele

Snad jediný člověk, který mi z britského osazenstva chybí, je James McAvoy, protože tady tenhle Steve mi prostě moc nesedl. Ale zase se hodí k Fioně. A když už jsem u těch postav, tak jednoznačně nejvíc mě baví linka Ian(a) (a ne, není to jen proto, že je zrzek :D - i když tím sympatie znásobuje). Jo a bez Lipa, to by nejspíš seriál spadl o hodně níž. Co se tedy jej samotného týče, seriálu myslím, tak hození si jej do oblíbených by mělo říct vše podstatné ne? Potenciál rozjetých příběhů je s každou sérií větší a vše prostě padne. Čtvrtá série se rozjela božsky, nenapodobitelné postavy a Carl! Když jsem psala o tom, že mám oblíbené dějové linky, tak teď se rozdíly maximálně smazávají a těším se, jak to letos dopadne. ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Paráda. Skvěle vyvážené sociálně-rodinné drama s nekorektní zábavnou jízdou. Casting je perfektní, Wiliam H. Macy je vynikající, ale především na sebe upozorňuje božská a nesmírně talentovaná Emmy Rossum. Snad jen ten Justin Chatwin mi moc neseděl (už ve Válce Světů dost vadil). Takže v lednu se budu těšit na 2. sérku. ()

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

Když se před dávnými časy (2015) na slovenské soukromé tv Markíza , potažmo TV Doma objevil tento seriál  z prostředí disfunkční rodiny Gallagherů žijících v  jižní části Chigaca v jejímž čele stojí jako otec nepracující ochlasta Frank Gallagher ( neskutečný William H. Macy) všimnula si toho asi jen malá skupina nadšených slovenských diváků. Když pak ze Slovenska po 4 sezonách seriál zmizel a už se nikdy nevrátil,  úspěšně při tom nepochopitelně minul českou kotlinu byla snaha hledat na netu naplněna . Titulky od nadšenců ukazovali , že přeci jen si někdo tohoto rodícího se fenoménu povšimnul. Jaké  překvapení se dostavilo, když na  české streamovací hřiště vtrhnul další hráč. HBO. Větší šok byl, když jsem zjistil, že celý seriál, který mezitím v USA v roce 2020 skončil svou 11 sezonou byl kompletně v roce 2022 touto službou nadabován do českého jazyka a přiznám, že vůbec ne špatně !! Proto  komu tohle ještě uniklo a nadále uniká, neváhejte ani na moment a využijte datové toky svého internetu na plno.  Připravte se na pořádnou jízdu. Spoilerovat u Hříšníků ani nelze . Je to jen na vás. Tento pohled na USA je ve všech ohledech jiný, než jste doposud viděli a čekali.  Nenechá vás vydechnout. Jedenáct sezon vysílaný Ameriku nešetřící seriál se dočkal i své britské verze. ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • Canaryville, což je místo, kde rodina Gallagherových bydlí, se nachází na jižní straně Chicaga. (michalkubat4)
  • Ve scéně, kdy Carl (Ethan Cutkosky) nabourá Ferrari, je vidět, že než auto nabourá, tak už je auto bourané. (Zek)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama