Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer

Recenze (156)

Sagara 

všechny recenze uživatele

Chcel som hodnotit az po konci prvej serie, ale uz to nevydrzim. Od prvej casti genialny, vtipny a uleteny serial. Sympaticke a blaznive postavy na cele s Frankom. Parada. Chcem viac. Joan Cusack si zasluzi Emmy aj Zlatý Glóbus. 1. Séria - 90 % - Výborný rozbeh 2. Séria - 80 % - Trošku mierny pokles, ale iba subjektívne, kvôli niektorým linkám a príliš dark zvrhlostiam 3. Séria - 90 % - A sme opäť pri feelingu z prvej série. Humor aj dráma poctivo vyvážené a oboje skvelé. 4. Séria - 95 % - Zatiaľ najviac "dark" séria, hlavne kvôli dejovej linke Fiony a Franka. Ale stále ju obkopuje kopec humoru. 5. Séria - 100 % - Tak toto je dokonalosť. Po predchádzajúcej temnej sérii prišlo potrebné odľahčenie a veruže skvelé. Humor úplne na vrchole a dramatických liniek je menej o to sú, ale ťažšie a bolestivejšie. I Fucking love you, Gallaghers ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi rozpačitý seriál. Na jednej strane je príliš presexualizovaný, na strane druhej často veľmi vtipný. Wiiliam Macy čo by polobezdomovecký alkoholik má skvelé hlášky, hoci jeho postava by mala byť asi najviac nenávidená. Na Emmy Rossum sa skvele pozerá a jej chladná romantická línia má svoje čaro. Príliš veľa erotickosti nie je niečo, čo by tu bolo nevyhnutné. Často je to tu úplne zbytočne nasadené s cieľom pritiahnuť mladého diváka. Hlavne homosexuálne pasáže považujem za totálny rozmar a odpadový fragment. Veľkým plusom je priamočiary presun od epizódy k epizóde s nápaditými námetmi. ()

Reklama

sunfreedom 

všechny recenze uživatele

Momentálně jsem společně se seriálem na počátku třetí série. Musím shodit hodnocení o jednu hvězdu na 3*, protože se seriál stává méně a méně snesitelným. Scény s W.H. Macym začínám přeskakovat, protože se neustále opakuje jeden motiv a jeho chování nejeví žádnou scénáristickou novinku. Pro mě rozhodně první kandidát na vyřazení ze seznamu sledovaných seriálů. Škoda. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Showtime opět válí, tentokrát na těžce definovatelném poli jakési „indie dramedie“, která co do své podstaty (a už vzhledem k tomu, že ji financuje velká kabelová televize) samozřejmě není žádným „indie“ počinem v pravém slova smyslu, ale svou koncepcí a pojetím postav splňuje mnohé atributy „klasického indie žánru“ (dávám to raději do uvozovek, neboť pod KLASICKÝM INDIE žánrem si každý může představovat něco jiného). Jedná se o takovou hořkosladkou exkurzi do života jedné chudé rodiny, která se den co den potýká s existenčními problémy a do toho musí řešit časté excesy otce-alkoholika a matky, která je bipolární, tedy šílená. Střídají se zde odlehčené, někdy až extrémně vtipné epizody s poměrně dramatickými díly, které znovu a znovu vystavují jednotlivé hrdiny někdy menším, někdy větším, někdy obrovským problémům a všichni jsou velmi často nuceni spojit síly a s použitím toho nádherného klišé „táhnout za jeden provaz“. Možná by se z toho dal udělat jeden závěr, že řešení problémů je vlastně jakousi vnucenou životní filosofií celé Gallagherovic rodiny a i když jsou mnohdy způsoby, jakými se z jednotlivých patálií dostávají, více či méně bizarní, budete jim chtě nechtě v drtivé většině případů fandit, protože jsou všichni do jednoho ohromně sympatičtí… Všechny doposud odvysílané série se drží na stabilních 90%. ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • Na zdi hospody "The Alibi Room", kam Frank (William H. Macy) pravidelně chodí, vysí světelná reklama "Pilsner Urquell". (Cliff Booth)
  • Ve scéně, kdy Carl (Ethan Cutkosky) nabourá Ferrari, je vidět, že než auto nabourá, tak už je auto bourané. (Zek)
  • V 6. epizodě 1. série, když je celá rodina v kuchyni a děti se chystají do školy, se z ničeho nic v jednou záběru na stole objeví červená miska se lžící. V dalším záběru na svém místě není a v dalším zse ano. (Agita)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama