Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer 1
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer 1

Recenze (156)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech sériích mohu s klidem říct, že je to fakt kvalitní seriál, který si drží úroveň. Je to samozřejmě přehnaný a v každym díle se buď šuká, nebo tam musí bejt nějaké tabuizované téma, ale je pravda, že je to vždycky zábava. Občas mi přijde, že se o té gallagheří chudobě furt jen kecá, ale co do huby a co chlastat mají nakonec vždycky. Je fajn, že si tvůrci uvědomili, že nemůžou furt dokola omílat to samý, a tak je čtvrtá série posun trochu jinam a postavy se vyvinuly více, než za celou předchozí dobu. Nejlepší postava je rozhodně Kevin a taky mám rád Lipa. ()

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

Když se před dávnými časy (2015) na slovenské soukromé tv Markíza , potažmo TV Doma objevil tento seriál  z prostředí disfunkční rodiny Gallagherů žijících v  jižní části Chigaca v jejímž čele stojí jako otec nepracující ochlasta Frank Gallagher ( neskutečný William H. Macy) všimnula si toho asi jen malá skupina nadšených slovenských diváků. Když pak ze Slovenska po 4 sezonách seriál zmizel a už se nikdy nevrátil,  úspěšně při tom nepochopitelně minul českou kotlinu byla snaha hledat na netu naplněna . Titulky od nadšenců ukazovali , že přeci jen si někdo tohoto rodícího se fenoménu povšimnul. Jaké  překvapení se dostavilo, když na  české streamovací hřiště vtrhnul další hráč. HBO. Větší šok byl, když jsem zjistil, že celý seriál, který mezitím v USA v roce 2020 skončil svou 11 sezonou byl kompletně v roce 2022 touto službou nadabován do českého jazyka a přiznám, že vůbec ne špatně !! Proto  komu tohle ještě uniklo a nadále uniká, neváhejte ani na moment a využijte datové toky svého internetu na plno.  Připravte se na pořádnou jízdu. Spoilerovat u Hříšníků ani nelze . Je to jen na vás. Tento pohled na USA je ve všech ohledech jiný, než jste doposud viděli a čekali.  Nenechá vás vydechnout. Jedenáct sezon vysílaný Ameriku nešetřící seriál se dočkal i své britské verze. ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pouze dva díly, ale musím říci, že tohle je randál.... Totální výsměch všem navoněných hvězdám a seriálům, které se snaží ukázat, jak dokáže být strastiplný, neohleduplný a nepochopitelně nelogický život v lidské společnosti, když jste social victim. První i druhý díl mě naprosto odrovnaly a moc zaujaly....jedeme dál.... A navíc to zasiflený šikágo..... ()

Daginka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

:-D Ten Macy je fakt šílenej šílenec. Nejsympatičtější (a nejatraktivnější) byl ovšem maniodepresák Ian (Cameron Monaghan), s tím jsem se dokázala místama až nebezpečně ztotožnit. Těhotná 15-letá sestra, mrtvá tetička prostitutka pohřbená kdovíkde na záhonku před domem, otec rodinky narcistickej, sociopatickej alkoholik, a sousedi vášnivě provozující sadomaso včetně přítomnosti webkamery. V tomhle sousedství je zkrátka fakt možný všechno! Milé. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Je malilinko zvláštní, že postava komediálního seriálu, okolo který se všecko jakoby točí, je napsaná úplně, ale úplně nevtipně (Frank). Samotnej námět je každopádně jako stvořenej pro humornej seriál, a přesto se těží z jeho zdánlivě skrytých uliček, kde byste to ani nečekali. Navíc se Shameless vždycky bude moct opřít o Lipa (kterýmu se podle mě dá fandit tak stokrát víc než Fioně) a relativně stálou (sexuální?) výkonnost. Edit koncem 5. série: Nebudu už dál otálet, musim to prostě zvednout. Konzistence - symbol Shameless. Tvůrci i takhle pozdě málokdy pálí slepýma a speciálně děcka (Carl, Debbie) jsou snad zábavnější díl od dílu. Senza! ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • Na zdi hospody "The Alibi Room", kam Frank (William H. Macy) pravidelně chodí, vysí světelná reklama "Pilsner Urquell". (Cliff Booth)
  • Steve Howey měl po celou 3. sérii na noze sádru. V seriálu padla zmínka o zlomené noze, ale ve skutečnosti se herec zotavoval z přetržené Achillovy šlachy. (Pavka5)
  • V seriálu došlo k přeobsazení postavy Mandy Milkovich, kterou ztvárnila Jane Levy. Od začátku 2. série roli Mandy hraje  Emma Greenwell. (Pavka5)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno