Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Recenze (156)

Generace21.cz (Anna Nižňanská)

"K jednotlivým postavám jsou skvěle zvolení herci, děj je přeplněn vtipnými dialogy, které při vší té absurditě a nadsazenosti působí uvěřitelně a vyvolávají dojem, jako by je psal život sám, což je při stávajícím počtu čtyřiceti osmi epizod skutečně úctyhodný výkon. Myslím si, že seriál Shameless…" více

Kinemag.cz (František Kučera)

"Shameless je seriál plný humoru, dramatických rodinných situací, sexu a samozřejmě v něm nechybí ani trocha té romantiky. Kvalita je víceméně zaručena i díky televizní stanici Showtime, která Shameless vysílá a má na svém kontě už pár podobně zdařilých seriálů jako The Big C nebo Californication."

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama