Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer

Recenze (156)

sunfreedom 

všechny recenze uživatele

Momentálně jsem společně se seriálem na počátku třetí série. Musím shodit hodnocení o jednu hvězdu na 3*, protože se seriál stává méně a méně snesitelným. Scény s W.H. Macym začínám přeskakovat, protože se neustále opakuje jeden motiv a jeho chování nejeví žádnou scénáristickou novinku. Pro mě rozhodně první kandidát na vyřazení ze seznamu sledovaných seriálů. Škoda. ()

mirak2 

všechny recenze uživatele

Zial, v seriali absentuje akykolvek dej a vacsina je postavena na tom, ze Frank lezi spity v obyvacke, Frank lezi spity v kuchyni, Frank lezi spity v kupelni, Frank lezi spity na barovom pulte v krcme, Frank lezi spity na lavice v parku a vsetci si do neho radi kopnu. Prezivanie rodiny zo dna na den nie je dej, nie je to ani extra vtipne, skor depresivne a nebyt skvelych postav a ich vybornych stvarneni, tak by som to prestal pozerat po 3 dieloch. PS: Fiona je krasna a Karen je nadherna. ()

Reklama

mad_ness 

všechny recenze uživatele

Som tak rada, že som sa na toto dala. A zároveň v rozpakoch. Ale som si istá dvoma vecami, a síce, že niekoľko tak hnusných charakterov bez štipky poľutovania, som ešte nevidela stvárnených a napísaných tak dobre. Využitie toho "zo života" je na mieste a robí to veci ešte uveriteľnejšími. No a druhá vec... že sa proste nedá nemilovať Mickeyho. A Iana. Oboch, naraz, dokopy. Prečo ich potom láska neľúbi keď oni sa tak ľúbia... ? Anyways, dávam tvorcom novú sériu na to, aby napravili to, čo výsostne posrali, seriózne, vo všetkých tých zmätkoch bol tento zmätok jedným z najkrajších. V opačnom prípade mažem hviezdy, mažem z obľúbených a mažem spomienky (muhaha, ešte to tak! Justinovu ric a Camerona Monaghana ponechám). ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Mám sto chutí dát těm "Nestydům" pět hvězd, ale ještě počkám. Velkou devizou této komedie je, že tu je i vážná rovina. Zvláště to přetahování rodičů a Fiony o děti je dosti mrazivé. Vévodí tomu Frank, kterého mám plné zuby, neboť to je neskutečný z..d! Jeho jediným zájmem je, jak přijít lehce k penězům (práce nehrozí) a pak je "zkapalnit" v místním baru. Vše řídí Frankova nejstarší dcera Fiona, bez níž by rodina nemohla fungovat. I další sourozenci jsou něčím zajímaví a tak je seriál dostatečně atraktivní. Těším se na další díly (po deseti dílech). Připadá mi, že ke konci série ubylo legrace a přibyly ty vážnější scény. Dám si pauzu a pak ještě zkusím druhou sezónu. (13.3.2015) Opravdu je to tak, těch smutných amorálností přibývá i ve druhé řadě. Například po třetím dílu, kdy Frank nechává pro prachy zemřít "ošklivku", jsem chtěl od toho odejít, ale toho zajímavého je tu stále dost a tak to ještě vydržím. Čím dál tím víc se mi líbí Sheila, která pomalu, ale jistě překonává svou fóbii. Vzhůru do dalších dobrodružství! Když jsem kritizoval, že těch vážných problémů je ve druhém dějství více, ještě jsem netušil, že mi to tak bude vyhovovat! Neskutečně návykový seriál sleduju už ve třetí části a zdá se, že jen tak nepřestanu. Teď už tedy jednoznačně za pět hvězd, protože je to prostě originál!(27.3.2015) Třetí série je asi nejlepší! Od čtvrté mě hodně lidí odrazovalo, ale nedbal jsem a nelitoval jsem. No a ta aktuální pátá už nemůže nic změnit na dojmu, že se jedná o jeden z nejlepších a nejkomplexnější seriálů, co jsem kdy viděl! Těším se na šestou!!! (1.5.2015). Ani šesté setkání s rodinou Gallagherových nekleslo pod vysoce nastavenou laťku. Stále se je na co dívat, stále je se čemu smát i dojímat. Stále dokáže Frank a spol překvapit. Moc se těším na sedmou řadu (12.4.2016). Když tak přemýšlím o právě skončené sedmé sérii, tak se zase musím jen opakovat. Je to jeden ze seriálů, který neztrácí na kvalitě a má přes všechen ten hořký humor spoustu silných i dojemných momentů. Už vím, že osmá řada je nasmlouvaná a tak mi nezbývá, než se zase těšit na setkání s touto tragikomickou rodinkou Gallagerů. (24.12.2016) ()

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

Když se před dávnými časy (2015) na slovenské soukromé tv Markíza , potažmo TV Doma objevil tento seriál  z prostředí disfunkční rodiny Gallagherů žijících v  jižní části Chigaca v jejímž čele stojí jako otec nepracující ochlasta Frank Gallagher ( neskutečný William H. Macy) všimnula si toho asi jen malá skupina nadšených slovenských diváků. Když pak ze Slovenska po 4 sezonách seriál zmizel a už se nikdy nevrátil,  úspěšně při tom nepochopitelně minul českou kotlinu byla snaha hledat na netu naplněna . Titulky od nadšenců ukazovali , že přeci jen si někdo tohoto rodícího se fenoménu povšimnul. Jaké  překvapení se dostavilo, když na  české streamovací hřiště vtrhnul další hráč. HBO. Větší šok byl, když jsem zjistil, že celý seriál, který mezitím v USA v roce 2020 skončil svou 11 sezonou byl kompletně v roce 2022 touto službou nadabován do českého jazyka a přiznám, že vůbec ne špatně !! Proto  komu tohle ještě uniklo a nadále uniká, neváhejte ani na moment a využijte datové toky svého internetu na plno.  Připravte se na pořádnou jízdu. Spoilerovat u Hříšníků ani nelze . Je to jen na vás. Tento pohled na USA je ve všech ohledech jiný, než jste doposud viděli a čekali.  Nenechá vás vydechnout. Jedenáct sezon vysílaný Ameriku nešetřící seriál se dočkal i své britské verze. ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • V 6. epizodě 1. série, když je celá rodina v kuchyni a děti se chystají do školy, se z ničeho nic v jednou záběru na stole objeví červená miska se lžící. V dalším záběru na svém místě není a v dalším zse ano. (Agita)
  • Ve scéně, kdy Carl (Ethan Cutkosky) nabourá Ferrari, je vidět, že než auto nabourá, tak už je auto bourané. (Zek)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama