Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer 2
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer 2

Recenze (158)

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po 6 dilech prvni serie, pokud si serial udrzi stavajici kvalitu pujde na pet hvezd, sileny spektrum postav kterymu jasne kraluje mala Debbie o ktery jeste v budoucnu hodne uslysime, hodne sympatickej je Lip a taky malej tryznitel zvirat Carl..scenaristi jednotlivych dilu se obcas lehce zadhnou, ale i tak je to pro me hodne nadrpumernej serial, velmi se tesim na druhou radu, zatim 7/10 ()

Sagara 

všechny recenze uživatele

Chcel som hodnotit az po konci prvej serie, ale uz to nevydrzim. Od prvej casti genialny, vtipny a uleteny serial. Sympaticke a blaznive postavy na cele s Frankom. Parada. Chcem viac. Joan Cusack si zasluzi Emmy aj Zlatý Glóbus. 1. Séria - 90 % - Výborný rozbeh 2. Séria - 80 % - Trošku mierny pokles, ale iba subjektívne, kvôli niektorým linkám a príliš dark zvrhlostiam 3. Séria - 90 % - A sme opäť pri feelingu z prvej série. Humor aj dráma poctivo vyvážené a oboje skvelé. 4. Séria - 95 % - Zatiaľ najviac "dark" séria, hlavne kvôli dejovej linke Fiony a Franka. Ale stále ju obkopuje kopec humoru. 5. Séria - 100 % - Tak toto je dokonalosť. Po predchádzajúcej temnej sérii prišlo potrebné odľahčenie a veruže skvelé. Humor úplne na vrchole a dramatických liniek je menej o to sú, ale ťažšie a bolestivejšie. I Fucking love you, Gallaghers ()

Reklama

Daginka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

:-D Ten Macy je fakt šílenej šílenec. Nejsympatičtější (a nejatraktivnější) byl ovšem maniodepresák Ian (Cameron Monaghan), s tím jsem se dokázala místama až nebezpečně ztotožnit. Těhotná 15-letá sestra, mrtvá tetička prostitutka pohřbená kdovíkde na záhonku před domem, otec rodinky narcistickej, sociopatickej alkoholik, a sousedi vášnivě provozující sadomaso včetně přítomnosti webkamery. V tomhle sousedství je zkrátka fakt možný všechno! Milé. ()

Adm.Nelson 

všechny recenze uživatele

Počas tretej série mením hodnotenie z 5 na 4, veľa vecí mi príde umelo vykonštruovaných a dosť nereálnych, ale stále ma to dosť baví. Moji favoriti sú Lip, Sheila, a dvojka Kev/Veronica. Tiež ma doteraz veľmi zaujímalo dianie okolo Stevea (Jimmyho), no čím ďalej, tým viac sa to zvrháva na frašku (hodnotené po 6.dieli 3.série). Uvidíme, ako ďalej. 8/10 ()

evanka 

všechny recenze uživatele

Nekorektní seriál plný sexu, hulení, chlastání a sprostých slov. Nic tady není tabu. Je to vtipné, často trochu přehnané až absurdní, postavy a charaktery dobře vykreslené a všechno to skvěle funguje. Každá z postav je úplně jiná, něčím zajímavá a je se rozhodně na co koukat. William H. Macy výborně předvádí nechutného, odporného alkoholika a trosku. Ač je to všechno vykreslené s nadsázkou, nejde seriál jen po povrchu, ale dokáže se trefit i docela hluboko, až z toho člověka zamrazí. ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • Tvorcovia chceli do hlavnej role obsadiť Woodyho Harrelsona, ten mal však nabitý diár. (Zdroj: Eurotelevizia) (kacer4)
  • Na zdi hospody "The Alibi Room", kam Frank (William H. Macy) pravidelně chodí, vysí světelná reklama "Pilsner Urquell". (Cliff Booth)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama