Reklama

Reklama

MacGyver

(seriál)
USA / Kanada, (1985–1993), 110 h 38 min (Minutáž: 45–49 min)

Hrají:

Richard Dean Anderson, Dana Elcar, Bruce McGill, Robin Mossley, Elyssa Davalos, Michael Des Barres, Teri Hatcher, John Anderson, Dale Wilson, Bruce Harwood (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(139)

Odvaha a všestranné znalosti - to jsou nejsilnější zbraně tajného agenta MacGyvera. Takto vybaven pak lehce vyřeší jakoukoli složitou a nebezpečnou situaci... (TV Prima)

Recenze (531)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

další seriál mého dětství.. charismatický Richard Dean Anderson, se postaral o to, že jsem každej den zasedla a koukala jak se ze všeho vyseká... dejte MacGyverovi kancelářkosu sponu, izolepu, modelínu a máte zaručený, že vám sestaví bombu :-D je jasný, že teď už bych to nežrala jako za dob, kdy jsem nosila barevné podkolenky.. ale neurazilo by mě se na to kouknout znovu :) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické +2* jeden ze seriálů, který jsem měl v dětství velmi oblíbený a sledoval každý příběh tohoto sympatického agenta na rakouské stanici ORF. Tehdy za komunismu to bylo něco nevídaného a byl jsem vždy zvědavý jakým neuvěřitelným způsobem se dostane ze šlamastiky. Na druhou stranu vím, že v dnešní době by mě už nebavil a jednotlivé epizody jsou na jedno brdo a psané jak přes kopírák. Takže kompromisní známku vidíte sami. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Pro mě novodobý Indiana Jones, který si dokázal zkrátka poradit se vším. Žral jsem ten jeho červenej švýcarskej nůž a proto jsem ho musel jako dítě mít a mám jej do těď. Pochybuju, že když se zeptáte malého kluka na MacGyvera, že nebude o něm nic vědět. Byl to prostě obyčejnej chlapík s nápadama jako hovado. Teď je mi 20 let a věřte tomu, že aby měl bejt v televizi, tak že se kouknu... Jo, a ještě něco... Kolik z vás má znělku z MacGyvera jako vyzváněcí melodii ve svém mobilu? ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Kutil MacGyver z rodu Přemka Podlahy, Mirka Dušína a jiných kreatur, který si pomocí svého typického swiss nožíku a čehokoliv ostatního - drátku, provázku, kousku křídy, mrtvé žáby, použité vložky, gumového medvídka - prostě čehokoli, dokázal postavit letadlo a jako duch uniknout ze zajetí, sestrojit rentgen a zneškodnit jadernou pumu, vyrobit vysílačku a díky ní přistát s raketoplánem... Supermanův chytřejší a schopnější brácha ve své civilní podobě:-)) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tajný agent MacGyver, ktorý sa dostane z akejkoľvek pasce, vie si rady v každej situácii a vždy pritom perfektne improvizuje. Tento seriál som hltal diel za dielom. Občas mi bolo ľúto, že MacGyver nestrieľal z pištolí a podobne, ale na druhú stranu je v tomto smere aspoň originálny. Tiež milujem tú úvodnú znelku, ktorú si čas od času pustím. Hrozne rád by som sa na tento seriál pozrel teraz po rokoch, ale viem že by som už nebol tak nadšený, ako v dobe jeho premiéry. Preto dávam len priemer. Pretože by som nerád odporučil dnešnej mládeži seriál, ktorý by ich už nebavil. ()

Galerie (139)

Zajímavosti (62)

  • Ačkoliv se první epizoda seriálu odehrává u Grand Canyonu, sám Richard Dean Anderson (MacGyver) tam nikdy nebyl. (A.MacGyver)
  • V prvním díle kde hraje Dana Elcar Petera Thorntona (první sezona) se dozvíme, že MacGyver potkal prvně Petera někde na poušti a že MacGyver plácl velblouda do zadku na kterém Peter seděl a ten se splašil. O sezonu dál se ale dozvíme, že MacGyver a Peter se potkali, když Peter honil Murdoca... (A.MacGyver)

Související novinky

MacGruber se vrátí do akce?

MacGruber se vrátí do akce?

27.09.2016

Šílená komedie MacGruber (u nás jako Super Mac), která před šesti lety zparodovala MacGyvera, byla těžkým propadákem. Film vydělal jen 9 milionů dolarů, v dalších letech o něj ale byl takový zájem,… (více)

Seznamte se s novým MacGyverem

Seznamte se s novým MacGyverem

22.03.2016

James Wan, režisér Saw nebo Rychle a zběsile 7, se řadu let snažil dostat MacGyvera na velké plátno. Seriálová klasika to tam nakonec nedotáhla, Wan ale rozjel alespoň televizní reboot, který právě… (více)

MacGyver se vrátí hned dvakrát

MacGyver se vrátí hned dvakrát

06.02.2016

Možná víte o tom, že se blíží seriálový reboot MacGyvera. Pilotní díl natočí James Wan (Rychle a zběsile 7), který o legendárním šikulovi básní už několik let, studio Lionsgate teď ale odhalilo… (více)

Akční klasiky míří do televize

Akční klasiky míří do televize

04.10.2015

Vyjmenovat všechny nadcházející televizní rebooty by trvalo zatraceně dlouho. Na malou obrazovku se v současnosti hrne spousta starých seriálů a sem tam se objeví i snaha o transformaci filmové látky… (více)

Reklama

Reklama