Reklama

Reklama

MacGyver

(seriál)
USA / Kanada, (1985–1993), 110 h 38 min (Minutáž: 45–49 min)

Hrají:

Richard Dean Anderson, Dana Elcar, Bruce McGill, Robin Mossley, Elyssa Davalos, Michael Des Barres, Teri Hatcher, John Anderson, Dale Wilson, Bruce Harwood (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(139)

Odvaha a všestranné znalosti - to jsou nejsilnější zbraně tajného agenta MacGyvera. Takto vybaven pak lehce vyřeší jakoukoli složitou a nebezpečnou situaci... (TV Prima)

Recenze (531)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Svojho času určite hit, teraz ma to nejakomnechytilo. Roky nezastavíme. Rovnako ako pri Knight Riderovi tak aj tu mi stačilo pozriet prvú sériu a dalej pokračovat nebudem. Ikonické skladby 80. Rokov ale pokračujú. MacGyver jú má o niečo slabšiu ako spominaný KR, ale rezonavať v mojej hlave bude dosť dlho. Žeby ešte do tretice Baywatch? 3* ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Kutil MacGyver z rodu Přemka Podlahy, Mirka Dušína a jiných kreatur, který si pomocí svého typického swiss nožíku a čehokoliv ostatního - drátku, provázku, kousku křídy, mrtvé žáby, použité vložky, gumového medvídka - prostě čehokoli, dokázal postavit letadlo a jako duch uniknout ze zajetí, sestrojit rentgen a zneškodnit jadernou pumu, vyrobit vysílačku a díky ní přistát s raketoplánem... Supermanův chytřejší a schopnější brácha ve své civilní podobě:-)) ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické +2* jeden ze seriálů, který jsem měl v dětství velmi oblíbený a sledoval každý příběh tohoto sympatického agenta na rakouské stanici ORF. Tehdy za komunismu to bylo něco nevídaného a byl jsem vždy zvědavý jakým neuvěřitelným způsobem se dostane ze šlamastiky. Na druhou stranu vím, že v dnešní době by mě už nebavil a jednotlivé epizody jsou na jedno brdo a psané jak přes kopírák. Takže kompromisní známku vidíte sami. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Zek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako kluk jsem se na MacGyvera, hrozně rád díval, byt to můj dětský hrdina. Hlavně jsem milovat díly s Murdocem a dokonce jsem si o něm myslel, že je robot :D, protože pokaždé, když ho Macgyver porazil, tak to záhadně přežil. Po X letech,  jsem si seriál pustil, abych hlavně uviděl všechny díly, které jsem nikdy neviděl. Bohužel už je vidět, že se na seriálu podepsal čas. Některé díly jsou dost úsměvné a dát víc jak tři hvězdy se prostě nedá dát. Poslední sérka mi přišla absolutně nejhorší, kde už ani Macgyver moc nedělal jeho kutilský kousky. Ani nebylo pořádné zakončení s Murdocem a celkový konec mi spíš přišel, jako kdyby ještě měla být další série. Celkově si seriál ty tři hvězdy zaslouží a s MacGyverem se určitě ještě setkám, protože přece jenom na mě čeká Hvězdná brána :D ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Bože! Ne! Tohle ne! Celé ty roky ve mě MacGyver vyvolával vzpomínky na skvělý seriál, bez kterého by mé dětství nebylo úplně ono, nicméně když jsem se na náhodný díl podíval dnes, zachvátila mě hrůza. Něco tak hloupého, směšného a chvilkami až trapného jsem opravdu nečekal! Možná jsem se jenom netrefil do epizody, rozhodně to už ale nehodlám zkoušet s jinou, protože bůhví jak moc bych seriál musel odepsat poté. A to bych si už asi nikdy neodpustil, stačí že teď toho lituji. MacGyver - 35% ()

Galerie (144)

Zajímavosti (62)

  • V seriálu se objevuje často (hlavně 5 - 7 sezona) "The Challengers Boys and Girls Club in South Central Los Angeles." Tento klub pomáhá dětem z ulice se zbavit pouličních gangů. Dodnes stále existuje a Richard Dean Anderson pomáhá s jeho chodem a stal se jeho "tváří." (A.MacGyver)
  • Dôvod, prečo MacGyver nemá rád zbrane, je vysvetlený až v epizóde 4x02 - "Pokrvní bratia", v ktorej sa dozvieme, že ako malý omylom postrelil kamaráta. (Philip_J_Fry)

Související novinky

MacGruber se vrátí do akce?

MacGruber se vrátí do akce?

27.09.2016

Šílená komedie MacGruber (u nás jako Super Mac), která před šesti lety zparodovala MacGyvera, byla těžkým propadákem. Film vydělal jen 9 milionů dolarů, v dalších letech o něj ale byl takový zájem,… (více)

Seznamte se s novým MacGyverem

Seznamte se s novým MacGyverem

22.03.2016

James Wan, režisér Saw nebo Rychle a zběsile 7, se řadu let snažil dostat MacGyvera na velké plátno. Seriálová klasika to tam nakonec nedotáhla, Wan ale rozjel alespoň televizní reboot, který právě… (více)

MacGyver se vrátí hned dvakrát

MacGyver se vrátí hned dvakrát

06.02.2016

Možná víte o tom, že se blíží seriálový reboot MacGyvera. Pilotní díl natočí James Wan (Rychle a zběsile 7), který o legendárním šikulovi básní už několik let, studio Lionsgate teď ale odhalilo… (více)

Akční klasiky míří do televize

Akční klasiky míří do televize

04.10.2015

Vyjmenovat všechny nadcházející televizní rebooty by trvalo zatraceně dlouho. Na malou obrazovku se v současnosti hrne spousta starých seriálů a sem tam se objeví i snaha o transformaci filmové látky… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno