Reklama

Reklama

MacGyver

(seriál)
USA / Kanada, (1985–1993), 110 h 38 min (Minutáž: 45–49 min)

Hrají:

Richard Dean Anderson, Dana Elcar, Bruce McGill, Robin Mossley, Elyssa Davalos, Michael Des Barres, Teri Hatcher, John Anderson, Dale Wilson, Bruce Harwood (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(139)

Odvaha a všestranné znalosti - to jsou nejsilnější zbraně tajného agenta MacGyvera. Takto vybaven pak lehce vyřeší jakoukoli složitou a nebezpečnou situaci... (TV Prima)

Recenze (531)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Dodneška si pamatuju, jak MacGyver lepil čokoládou prasklinu v nádrži s unikající kyselinou nebo použil mapu jako písečné sáně:-D. Při sledování tohohle seriálu jsem byla ve správně naivním věku, takže se mi docela líbil (a taky R.D. Anderson samozřejmě:-)). Pravda, občas jsem si místo hrdinova vymýšlení udělátek přála pořádnou rvačku a střílení, navíc spousta dílů byla nehorázně sračkovitých i na můj tehdejší pokleslý vkus. Dnes už bych MacGyvera nemohla brát jinak než jako trapnou komedii, ale sentiment je všemocný, nemůžu jít tedy pod 3*. 51% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem měl rád tenhle seriál, ať už byl jakkoli neuvěřitelný. Moc se mi líbilo jak si dokáže člověk díky své inteligenci poradit s čímkoli a prakticky z ničeho udělat něco :) Navíc jsem koukal i na "Bořiče mýtů", kteří některé jeho kousky testovali a v podstatě potvrdili, že to zas tak neuvěřitelné nebylo a ve skutečnosti to i jde. Prostě nemohu jinak než mému oblíbenému a zábavnému seriálu dát 80% ()

Reklama

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Když byl uváděn poprvé tak jsme tím všichni opovrhovali, ale po letech je to špica zábava(pokud se to nebere vážně). Jak pravil Levák Bob ze simsňáků "I ta honička byla nereálná", nejen ta. Nejvíc se mi líbilo jak se Mac drží jen svým švýcarským pižlákem na spadlým dřevěným mostě a na zádech má čaroděje Merlina. Prostě Mac je chlápek co ze starých trubek od vysavače a žvyksny sestrají rogalo. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Moc se nenatřásej, Angusi MacGyvere s účesem Stinga! Kdybych dával na základní škole v chemii a fyzice větší pozor, taky bych uměl se švýcarským nožíkem víc věcí, než si jen otevřít jedno lahvový.. Kdo není bičován nostalgií, musí chtě nechtě uznat, že něco do sebe má jen ústřední melodie Randyho Edelmana. ()

see_sawandrew 

všechny recenze uživatele

I když vám MacGyver dokáže vyrobit atomovku z gumové hadičky a slupky od banánu, pořád je to šikula, který mi mnoho let zpříjemňoval odpoledne. Nevím, odkud kritici s nosánky nahoru berou to, že seriál není napínavý. Naopak některé díly jsou až k nedýchání. Postupem času sice "mek" ztrácí na kvalitě, ale nedovedu si představit seriál, který by byl v klukovských srdcích zarytý hlouběji. 60% ()

Galerie (139)

Zajímavosti (62)

  • Znáte film Podraz? V jedné z epizod (5. série - 16. díl) se objeví také dostihový podraz. To není nic zajímavého - zajímavé ale je, že Dana Elcar si zahrál i ve slavném filmu Podraz s Paulem Newmanem a Robertem Redfordem. (spriteboy)
  • Peter Thornton se narodil 18.12.1933 jak je vidět v epizodě 3x02 Ztracená láska. Herec Dana Elcar se přitom narodil 10.10. 1929... (A.MacGyver)

Související novinky

MacGruber se vrátí do akce?

MacGruber se vrátí do akce?

27.09.2016

Šílená komedie MacGruber (u nás jako Super Mac), která před šesti lety zparodovala MacGyvera, byla těžkým propadákem. Film vydělal jen 9 milionů dolarů, v dalších letech o něj ale byl takový zájem,… (více)

Seznamte se s novým MacGyverem

Seznamte se s novým MacGyverem

22.03.2016

James Wan, režisér Saw nebo Rychle a zběsile 7, se řadu let snažil dostat MacGyvera na velké plátno. Seriálová klasika to tam nakonec nedotáhla, Wan ale rozjel alespoň televizní reboot, který právě… (více)

MacGyver se vrátí hned dvakrát

MacGyver se vrátí hned dvakrát

06.02.2016

Možná víte o tom, že se blíží seriálový reboot MacGyvera. Pilotní díl natočí James Wan (Rychle a zběsile 7), který o legendárním šikulovi básní už několik let, studio Lionsgate teď ale odhalilo… (více)

Akční klasiky míří do televize

Akční klasiky míří do televize

04.10.2015

Vyjmenovat všechny nadcházející televizní rebooty by trvalo zatraceně dlouho. Na malou obrazovku se v současnosti hrne spousta starých seriálů a sem tam se objeví i snaha o transformaci filmové látky… (více)

Reklama

Reklama