Reklama

Reklama

Arrow

(seriál)
Trailer 9
USA, (2012–2020), 119 h 44 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Paul Blackthorne, Colton Haynes, Grant Gustin, Celina Jade, John Barrowman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(170)

Spravedlnost nikdy nemine svůj cíl! V adaptaci komiksové předlohy z dílny DC Comics před dnešním divákem znovu ožívá další kultovní kontroverzní hrdina. Miliardář Oliver Queen se po pěti letech trosečnického života na opuštěném ostrově vrací domů do Starling City se záhadným posláním a nebývalou schopností zabíjet a jako lučištník v tmavé zbojnické kápi vyhlašuje válku zločinu. Je odhodlaný napravovat křivdy, které napáchal jeho otec a bránit město proti všem, kdo by mu chtěli škodit. Jeho tažení ale komplikují temná rodinná tajemství, netušené spojení nejlepšího přítele se zlem a žena, již miluje, ale kterou už kdysi zradil. Oliverova cesta z mučivé ostrovní izolace až k přízračnému městskému hrdinovi, to je velkolepé dobrodružství a doslova trefa do černého - ve 23 epizodách na 5 discích! (Magic Box)

(více)

Recenze uživatele Pavlunka k tomuto seriálu (2)

Arrow (2012) 

Koukám se na Arrow již od začatku a z první a druhé serie jsem byla nadšená, bohužel třetí serie byla už slabší a čtvrtá serie je totální propadák. Pan Darhk a jeho magie, je fakt přes čáru, ale samozdřejmě že ho Olíí porazí, protože teď už není obyčejnej ŠÍP, teď je to Zelený šíp a to je něco jiného že? Navíc Oliver a jeho utapění se v sebelítosti už by stačilo. Já vím že hrdina si má nést jistou odpovědnost, ale on se obviňuje i z rozpadu Beatles! Scény kde bojuje Laurel a Thea jsou šílené, bože jak ty dvě neumí předstírat boj, to je opravdu amaterizmus, padají dřív než něco bouchne .Jsem moc ráda že Laurel zabili od prvních dílů mi strašně seděla a to její řvaní a rozbíjení skleniček bylo strašně směšné :D Felicity neví co chce, ,, chci být s Oliverem, nechci být s Oliverem, chci být s Oliverem´´, tak jak? Miluju to její hackrování, zajímalo by mě to si na té klávesnici pořád píše :D A nakonec ty flashbacky to jako vážně? Bože na tom ostrově byl snad 15 let. V první serii nám uzkazovali co se dělo na ostrově, ale bože proč to cpou do dalších řad? No každopádně jsem ráda že jsem se mohla vybrečet a 5. Serii už opravdu nerozkoukám i když je Olí fakt pěknej chlap. Hodnotím každou serii zvlášť, protože jako celej to je brak :) ()

Série 4 (2015) (S04) odpad!

Nechápu proč to neukončí, už je to fakt ohrané. Oliver a jeho věčné sebeobviňování jsem si užila již v prvních 3 sériích a nyní je to už trapné. Milovala jsem Felicity, ale i ona je tak strašně ufňukaná. Doufám že 5 série nebude, protože to by fakt šlo už do kytek... ()

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Green Lantern dostane seriál

Green Lantern dostane seriál

30.10.2019

Chystaná služba HBO Max odhalila svůj budoucí obsah a mezi novinkami se teď čerstvě objevil taky připravovaný projekt od DC, hraný Green Lantern. Seriál povede producent Greg Berlanti, který… (více)

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

22.09.2019

Seriálový Smallville byl ve své době tak trochu napřed co se práce s komiksovými předlohami týče. Od té doby, co však stanice CW rozjela svůj vlastní komiksový vesmír Arrowverse, čítající seriály… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Reklama

Reklama