Reklama

Reklama

Hranice nemožného

(seriál)
Rozhovor 20
Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller / Horor
USA, (2008–2013), 74 h 31 min (Minutáž: 43–81 min)

Hrají:

Anna Torv, Joshua Jackson, Lance Reddick, Blair Brown, Jasika Nicole, John Noble, Kirk Acevedo, Seth Gabel, Michael Cerveris, Mark Valley, Leonard Nimoy (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Příběh se točí kolem tří nepravděpodobných spojenců – půvabné a odhodlané agentky FBI, geniálního, ale duševně chorého vědce a jeho jízlivého syna s poněkud bouřlivou minulostí – kteří vyšetřují sérii bizarních úmrtí a katastrof, známých jako "Vzorec". (Warner Bros. CZ)

Videa (64)

Rozhovor 20

Recenze (557)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Seriál, od kterého jsem očekával originální a zajímavý průběh a přitom jsem dostal zbytečně komplikující se příběh, který mě ještě k tomu příliš nebavil, protože měl od reality hodně daleko. Ale to J.J. Abrams tak dělal vždycky. Z jeho seriálů jsem si oblíbil hlavně Lost, protože se odehrával na ostrově, jenže chvíli na to se to začalo komplikovat a nakonec se to stejně absolutně zprasilo. Tohle by dopadlo jinak? Zase by mi naložili tisíc otázek a odpověděli by sotva na setinu...(5/10) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Mám s tímhle seriálem jeden vážný problém a nemyslím, že zmizí s druhou (či jakoukoliv další) sérií: postavy dělím na ty, které mě víceméně nezajímají (střelený vědec, jeho syn, chápavý kámoš-polda) a ty, které mě serou (hlavní bloncka-hrdinka, černý skinhead, ta ruská xantypa z *** Dynamics). Námět není vyloženě špatný, jsem ochotná překousnout všemožné úlety od reality i aktivní bůžky ve stroji, ale jak se mám, kurňa, smířit s tou imho nesympatickou pipinou v hlavní roli? S lepším obsazením by to byly silné čtyři hvězdičky, kdyby se mi někdo hodně líbil, tak třeba i pět. Ale takhle... 65% EDIT: Tak jo, zvykla jsem si, zápletky epizod mě celkem baví (když už ne jejich řešení deus ex machina) a postavy beru na milost, akorát Olivia mi pořád přijde hnusnější než prdel. Přidávám procenta a tím pádem je třeba prdnout hvězdičku navrch. 73% ()

Reklama

Sofia 

všechny recenze uživatele

Tak z těchto paralelních světů by měl radost i Ray Bradbury. Silně návykový seriál, u kterého to chce vydržet přes pár slabších dílů první řady, potom už to zkrátka nejde nedokoukat. Abramsův rukopis je hodně poznat, stejně jako v Lost se v každé řadě objeví nějaká nová a překvapující linie, která je ale málokdy dotažená do konce. Narozdíl od Lost to ale dává i smysl a konec mě naprosto uspokojil. Viděno komplet - 5 řad. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Sice je to postrádá jakoukoli logiku, stejně jako spuštění další řady Superstar, ale nemůžu si pomoct - je to zábavný. Obzvláště Walterovi excesy: "Vzal jsem si jed. Pokud to přežiji, musí mi být do hodiny podána protilátka. Neprodleně!" .... o půl hodiny později, když nebezpečí pominulo, ale otrava zůstala: "Když jsem vám oznamoval, že mi musí být do hodiny podána protilátka, nevšiml si někdo náhodou kolik bylo hodin?" ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

J.J. Abrams vic, co dela a umi to udelat perfektne. Chtelo by se rici, ze Fringe jsou Akta X dnesnich dni, ale neni to zcela pravda...ma to jejich nadech, ale nepatra se tu po ufonech nebo jinych paranormalnich jevech, bojuje se tu hlavne z paralelnim svetem :). John Noble je ve sve roli naprosto fantasticky! Joshua Jackson a atleticka Anna Torv uz jsou jen tresnickou na dortu. Treti serie nic neztraci z lesku prvni a druhe, tesim se na novy dil cely tyden a netrpelive na nej cekam...to se mi uz dlouho nestalo (naposled u druhe rady Prison breaku) ()

Galerie (964)

Zajímavosti (64)

  • Podľa spisu FBI, 17-ročná Lisa Donovan (Alice Kremelberg) sa narodila 19. 11. 1982. Ak sa dej epizódy odohráva v priebehu 1. série - medzi rokmi 2008 a 2009, mala by mať 26, alebo 27 rokov. (koba)
  • Ve scéně, kdy agent Charlie Francis (Kirk Acevedo) přijíždí k opuštěnému autu odchytové služby, má na rukou kožené rukavice. V následující scéně, ve chvíli, kdy vystoupí z auta, však rukavice drží a teprve si je nasazuje. (Komaar)
  • Moment, kdy se poprvé ukáže Olivie (Anna Torv), přejde přes televizní obrazovkou, kde právě běží lokální zprávy, několik oznamujících vět: „Chelsea Clinton vede v probíhajícím boji o Bílý dům“, „Detroit byl zvolen nejbezpečnějším městem v USA“ či „Warner Bros. oznámili remake Harryho Pottera. (Cooller)

Související novinky

Lance Reddick zemřel ve věku 60 let

Lance Reddick zemřel ve věku 60 let

17.03.2023

Šok a obrovská tragédie. Tak nějak by se dala popsat nečekaná zpráva o smrti herce Lance Reddicka, jemuž bylo pouhých 60 let. Hvězda nespočtu seriálových a filmových rolí se zapsala do paměti diváků… (více)

J. J. Abrams chystá nový sci-fi seriál

J. J. Abrams chystá nový sci-fi seriál

12.12.2016

Režisér Star Treku a sedmých Star Wars zatím neoznámil svůj další celovečerák, na televizní scéně ale zůstává plně činný. Ačkoliv se o Westworld staral hlavně Jonathan Nolan, jednalo se o Abramsovu… (více)

Zemřel Leonard Nimoy

Zemřel Leonard Nimoy

27.02.2015

"Život je jako zahrada. Zažíváme dokonalé chvíle, ale uchovat je můžeme pouze ve vzpomínkách." Takhle před několika dny komentoval život herec a režisér Leonard Nimoy, v němž určitě poznáváte pana… (více)

Abrams: SW VII, robopoldové a magie s Cuarónem?

Abrams: SW VII, robopoldové a magie s Cuarónem?

29.01.2013

J.J. Abrams se oficiálně stal nejvytíženějším filmovým a televizním tvůrcem na planetě. Především: studio Disney oficiálně potvrdilo, že DžejDžej opravdu podepsal smlouvu na režii Star Wars: Epizody… (více)

Reklama

Reklama