Reklama

Reklama

Arrow

(seriál)
Trailer
USA, (2012–2020), 119 h 44 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Paul Blackthorne, Colton Haynes, Grant Gustin, Celina Jade, John Barrowman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(170)

Spravedlnost nikdy nemine svůj cíl! V adaptaci komiksové předlohy z dílny DC Comics před dnešním divákem znovu ožívá další kultovní kontroverzní hrdina. Miliardář Oliver Queen se po pěti letech trosečnického života na opuštěném ostrově vrací domů do Starling City se záhadným posláním a nebývalou schopností zabíjet a jako lučištník v tmavé zbojnické kápi vyhlašuje válku zločinu. Je odhodlaný napravovat křivdy, které napáchal jeho otec a bránit město proti všem, kdo by mu chtěli škodit. Jeho tažení ale komplikují temná rodinná tajemství, netušené spojení nejlepšího přítele se zlem a žena, již miluje, ale kterou už kdysi zradil. Oliverova cesta z mučivé ostrovní izolace až k přízračnému městskému hrdinovi, to je velkolepé dobrodružství a doslova trefa do černého - ve 23 epizodách na 5 discích! (Magic Box)

(více)

Diskuze

Memoryk

Memoryk (hodnocení, recenze)

Nevíte jak to bude dál s Flashem? Bude v seriálu i dál? Arrow je pro mě seriál číslo 1. Konečně pořádnej superhrdinskej seriál :))

na příspěvěk reagoval LizianShaw, rollman1

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Parada, celkem i rychly titulky, na to ze se neda koukat uz ve ctvrtek. Pro me dneska slabsi dil, ale i tak se neda u Arrowa nudit. Lance postvanej na supersilaka, kdy to schytal jak on, tak o neco hur bohuzel jeho partak. Deni na ostrove, velky prekvapko ze Oliver dostal takle na vyber kdo ma zemrit, bohuzel Shado musela odstoupit ze hry, ji je skoda. A Slade okamzite vsechny rozmrdal, to ze se objevil uz ve Starling City, je luxus a proste ma zajimavej postup, takze se da cekat, ze postupne mu muzou odpadavat pratele, urcite ne vsichni ale par jich bude, nez teprv pride Final bitka mezi nima, navic Deathstroke v obleku, no mame se na co tesit. A tresnicka ten Barry, je mi celkem lito, ze nespolupracuje s Arrowem, takova Felicity v chlapskym provedeni by se tam hodilo, plus naky novy vylepseni, ale takle aspon pujde svoji cestou. Nejsem komixar, takze uplne presne nevim co se stalo, nejakej vybuch a on s tim pocital, kdyz se chytil tech retezu...? Aby ho to probilo?

na příspěvěk reagoval LizianShaw

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Camulator

Já myslím, že Deathstrock jako takovej bude až hlavním záporákem série 3 ... do té doby si Arrow bude hrát s Brother Bloodem a třeba se dočkáme i Banea

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

nerdrage

nerdrage (hodnocení, recenze)

Nemyslím si, že bude Slade záporák téhle série... podle mě bude většinu času v pozadí, budeme se dovídat, co se s ním dělo na ostrově... Na hlavního záporáka pro tuhle season vypadá Bro Blood. Sladea bych tipoval uvidíme v kostýmu až nejdřív ve třetí sérii a podle mě se ho jen tak hned nezbaví, protože je to jeden z hlavních tahounů celého seriálu.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Proč ne ? ... :D ... Navíc hraje zase svalovce a záporáka :D ... (Toho bílího skřeta jak sním měl co dočinění Thorin)

na příspěvěk reagoval jh666

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Jacob92

Mě to nějak nenudí. A nechtěl jsem to srovnávat s arrowem. Ten je samozřejmě o několik úrovni výš, všem narážel jsem na fakt že arrow prvních cca 6ti epizodách taky není 5ti hvězdičková událost...taky mu trvalo než se pořádně rozjel. A Tomorrow people se mi v posledních 3 epizodách líbili víc a těšil jsem se na ně víc než třeba agents of shield, kde byli první epizody super, ale pak se to dost zhoršuje. :-( .. U tomorrow people se to naopak zlepšujea hruba od 5teho dílu to jsou ty epizody na 4*. :-)

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Epizoda byla nejlepsi. SPOILER Ok uz jenom takhle se tam v pohode zminuji o Solomonu Grundym a nakonec jak Acolyte vypadal ta jeho druha nazelenala pulka.....bozi. :) Zabiti Shado me dost zesmutnilo precejenom  ona byla taky super na ostrove ted tam jsou jenom 3. Ja jsem spis ocekaval ze vzdycky na konci serie zemre 1 z ostrova ale ne oni ji zabijou hned druhy rok. :( Co tam budou delat dalsi 3 roky? Nove tvare bych mozna nevital s otevrenou naruci...

Smrt cerneho policisty byla taky smutna protoze to zavinil Lance a jeho manzelka to asi byl taky narek... Ze vsech zaporaku me nejvic sere a nesnasim ho strasne moc tvurce vsech smrti.......ten trapnej hnusnej Blood -polda. On to vsechno zavinil!!! On by mel chytit sip. Doufam ze tam nebude jako nejakej speh forever.

Jinak Brother Blood a Acolyte byli dobri, lepsi nez kdy jindy ani jsem necekal ze se Arrow s Brotherem Bloodem setka. Moc me nezajimalo ze Laurel bude chosit s Bloodem ale to je mi jedno...

Roy zase zabodoval. Nejdriv jsem si rikal jak dosel az k Thee se sipem v noze ale to je malickost. Jeho zajmuti a nadopovani bylo v pohode a Roy to zahral vyborne. Jeste ze neumrel ale taky kdo by to cekal jeho supersila bude velika sranda a aspon bude umet napinat luk. Uz se tesim na Red Arrowa. :D Proste Roy se zlepsuje kazdou epizodou. Thea a Sinn byly taky dobre moc velkou roli nemely ale bylo to v pohode.

Barry Allen nemel tolik prostoru jako predtim ale byl o to vic lepsi. To jak si s Oliverem povidal. XD K tomu m jeste dal masku!!! A to je dalsi krok k Green Arrowovi. Jeho origin na konci byl BOMBAsticky a dodrzeli i Flashovo origin alias zasahnuti bleskem. Mozna to bylo trochu moc slow-mo ale ten vybuch acceleratoru a nasledne vymrsteni do tech pokusu k tomu maly blesk na tvari... nemuzu se dockat. 

http://3.bp.blogspot.com/_aQ-Z6AGOmFk/TLubH-6KLEI/AAAAAAAAAm8/n2IzGwZ_h0c/s1600/Fastest_ejc.jpg At vypada takhle prosiiim. :)

To nejlepsi na konec..... Slade. Kazda jeho scena byla Brutalne Perfektne Bennetovsky zahrana!!!! To jak byl viden na strese s tim kammenym vyrazem. To ze i ve snu Slade zbil Olivera (uprimne komu jste fandili? XD), Brutalni scena na ostrove a jeho konecny epicky proslov. AT THE END I WILL TAKE AN ARROW THROUGH HIS EYE. P) Slade je ta nejkrutejsi a az doted (bohuzel doted) -nejsrandovnejsi nejcool postava Arrowa. Vypada jako bohac a ta paska pres oko <3 :D P) Jedina skoda je ze uz vime ze je to hlavni zaporak serie tudiz by mel (pravdepodobne cough cough Malcolm Merlyn) na konci serie zemrit. Coz je skoda pro me patril do tech top 3 tahounu serialu. Hlavni zaporak GREEN ARROWA. S cim prijdou do treti serie??? Tot otazka. :) Kazdopadne vime ma brutlni bojove schopnosti s mecem (mozna i s tyci <3) a umi se healovat, je slepy na jedno oko (zatracene cool). Hlavni je u nej mistrovsky taktik s strateg v boji.
http://en.wikipedia.org/wiki/Deathstroke I tak se ale nemuzu dockat. A doufam ze bude mit novy oblek.
http://1.bp.blogspot.com/_XS5pZLQ_pQg/TUn973u6q9I/AAAAAAAAB1U/YIqA2UNkarM/s1600/deathstroke_joebennett0001.jpg

Proste bozi epizoda a zrejme nejlepsi z 2.serie. Zatim. ;)

Top Hlaska: I know exactly who he is.........hes my friend.  Best Deathstroke the Terminator EVER.

Jacob92

Jacob92 (hodnocení, recenze)

dragon94

Sledujem to, ale zrovnávať to s Arrow je najvačší hriech :-D

Tomorrow people bohužiaľ nesiahaju Oliverovi Quennovi ani po paty. Potenciál to má, akurát je to zatiaľ poriadna nuda.

Poslednu časť som ešte nevidel.

na příspěvěk reagoval dragon94

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Přesně tak, nebudu jmenovat, ale už když člověk srovná hodnocení některých "žebříčkově výše postavených" co se týče Arrowa a Agents of SHIELD, přičemž první zmíněné má hodnocení samozřemě horší, je tam to ovlivnění tím "tch, CW, to bude sranec" prostě vidět a netvrďte mi, že ne. Ačkoliv nepopírám, že AoS mají určitou kvalitu, na to, kolik se od nich očekávalo, jaké mají zázemí a potenciál, zdaleka nedosahují kvalit Arrowa a přesto se těší větší oblíbenosti, protože to je přeci propojené s Avengers...(:

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Kouká někdo z vás na Tomorrow people ? :O ... Podle mě ten seriál čeká stejný osud jako loni Arrowa... čili prvních pár epizod (5) dost rozpačitých ale ty poslední 3 jsou opravdu skvělí .. a podzimní finále vypadá taky dost dobře :-) myslím, že si tenhle seriál u vás zaslouží šanci :-).

na příspěvěk reagoval Jacob92

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Tak jestli ještě někdo stále zůstává v negativním postoji k Arrowovi a to i přes to, že druhá série je tak šíleně dobrá a poslední díl byl jeden z vrcholů letošní seriálové tvorby, je prostě jenom zatvrzelý a příliš pyšný na to, aby přiznal, že něco od CW je tak dobrý.. nebo nemá tak dobrý vkus, jak si myslí.

Nedá mi to, v takovýchto momentech si to nedokážu odpustit :D

na příspěvěk reagoval Camulator

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

dragon94

No já třeba zásadně nechodím do diskuzí k seriálům, jejichž aktuální díl v ten den právě vyšel a ještě jsem neměl možnost ho vidět, protože logicky předpokládám, že už se o tom někdo bude bavit a může se i stát, že někdo ten spoiler prostě zapomene označit. Ale to jsem já...
Ještě jednou se tedy omlouvám, na druhou stranu fakt, že já musím používat hlavu neznamená, že všichni ostatní ji používat nemusí. :P

 

E: Pardon za časté mazání, píšu z mobilu.

Uživatel Camulator smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Green Lantern dostane seriál

Green Lantern dostane seriál

30.10.2019

Chystaná služba HBO Max odhalila svůj budoucí obsah a mezi novinkami se teď čerstvě objevil taky připravovaný projekt od DC, hraný Green Lantern. Seriál povede producent Greg Berlanti, který… (více)

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

22.09.2019

Seriálový Smallville byl ve své době tak trochu napřed co se práce s komiksovými předlohami týče. Od té doby, co však stanice CW rozjela svůj vlastní komiksový vesmír Arrowverse, čítající seriály… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Reklama

Reklama