Reklama

Reklama

Médium

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2005–2011), 92 h 59 min (Minutáž: 41–45 min)

Hrají:

Patricia Arquette, Jake Weber, Miguel Sandoval, Anjelica Huston, Amy Price-Francis, Maria Lark, David Cubitt, Sofia Vassilieva, Edoardo Ballerini (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(130)

Na první pohled obyčejná žena Allison DuBois je obdařena zvláštním darem. Má vize, díky kterým dokáže předvídat zločiny či nebezpečné situace. Často ji ve snech navštěvují mrtví lidé, kteří jí prozradí detaily o své smrti nebo o jiných zločinech. Jako médium napomáhá při řešení kriminálních případů a náročnou práci musí sladit se svým rodinným životem... (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele M-arta k tomuto seriálu (1)

Médium (2005) 

Zvláštní. Nejdřív mě to vůbec nezaujalo - později naopak... Těch rovin, které mě tu baví, je víc. I když myšlenka zpracovávající spolupráci intuicí a jinými zvláštními schopnostmi nadaného člověka s kriminalisty vůbec není nová, tohle pojetí je příjemně zemité. Žádná víla tajemně vykukující mezi aurou, obláčky ektoplazmy, krystaly a bílými holubicemi, ale úplně obyčejná mamina od dětí s príma mužem a běžnými problémy hmatatelného života. Přijde mi důležité, že se tam objevuje zrovna tohle: protože až v kombinaci s jejími nevšedními schopnostmi vzniká zajímavě vyvážený prostor - rovnováha a prostor, který si často neuvědomují ti, kdo by rádi ulítávali v jakýchkoli esoterických rovinách... ()

Reklama

Reklama