Reklama

Reklama

Médium

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2005–2011), 92 h 59 min (Minutáž: 41–45 min)

Hrají:

Patricia Arquette, Jake Weber, Miguel Sandoval, Anjelica Huston, Amy Price-Francis, Maria Lark, David Cubitt, Sofia Vassilieva, Edoardo Ballerini (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(130)

Na první pohled obyčejná žena Allison DuBois je obdařena zvláštním darem. Má vize, díky kterým dokáže předvídat zločiny či nebezpečné situace. Často ji ve snech navštěvují mrtví lidé, kteří jí prozradí detaily o své smrti nebo o jiných zločinech. Jako médium napomáhá při řešení kriminálních případů a náročnou práci musí sladit se svým rodinným životem... (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele nylo k tomuto seriálu (1)

Médium (2005) 

Seriál operuje s klasickým viděním něčeho co nevidí ostatní..kteréžto pomáhá Allison řešit případy pro státního návladního. Ovšem zasahují i do jejího soukromého života, kde se musí vypořádat se stejným nadáním u svých dcer i bratra a je pro ni velice důležitá opora manžela..Nevím proč, ale prokládání jejího až abnormálně normálního soukromého života, které na mě působí nesmírně ideálně (se samozřejmě vidinovými záblesky)..i když není prosta obyčejných problémů..možná až zkresleně, je pro seriál důležitou a netradiční vsuvkou..která ho tímto příjemně polidšťuje..navíc, rodina jako taková je velice přesně typově vybraná, sehraná a prostřední dcera naprosto k sežrání:) ()

Reklama

Reklama