Reklama

Reklama

Ordinace v růžové zahradě

(seriál)
  • Česko Ordinace v růžové zahradě 2
Ukázka z filmu
Rodinný / Drama
Česko, (2005–2024)

Hrají:

Linda Rybová, Roman Zach, David Prachař, Dana Syslová, Ladislav Potměšil, Otakar Brousek st., Tomáš Krejčíř, Pavel Nový, Daniela Šinkorová (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(1349)

Obsahy(1)

Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj za pacienta i své vlastní štěstí.  Nové díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 slibují další dramatické příběhy kamenických lékařů – chirurgů, pediatrů a gynekologů. Jsou opět vyprávěny s energií, empatií, emoce střídá humor a překvapení. Naši chirurgové zažívají drama téměř každodenně, den co den balancují na hranici možného. Každý po svém, ale všichni bravurně, dobře znají cenu života. Nedají se, nevzdávají se v boji za pacienta i své vlastní štěstí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Ukázka z filmu

Recenze (1 187)

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Další český seriál, který svou kvalitou přiláka k obrazovkám více jak milion diváků, uff. Tak tohle nedokážu pochopit, je to totiž opravdu strašné. Tentokrát se totiž jedná o nekonečné dílo se vším všudy, autoři se totiž neustále, díl co díl, opakují a šokují již stokrát viděným. Ještě že nemáme jen jednu televizi, jinak bych si tohle musel protrpět od začátku do konce, pokud někdy přijde. ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu a jedině odpad českého herectví a celkového uměle vyvolaného "světa lékařů", nebo jaký smysl to vlastně nese....... Něco tak neuvěřitelně tupého na české podmínky, až z toho bolí hlava, kdo jiný si to může dokonce dávat jako úspěšný projekt, než jedna velká komerčná televízia v ČR... tfuj!!! ()

Reklama

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Hluboce, převelice hluboce se omlouvám Jaroslavu Dietlovi, že jsem byť jen naznačila, že některé jeho seriály nejsou perfektní. Děkuji TV Nova, že jsem pochopila, jak může vypadat skutečně blbý seriál. Děkuji pánům režisérům, že konečně vidím, jak je možné odfláknut práci již od samého začátku. Castingem počínaje, slabomyslným scénářem konče. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Těhotná jsem tady já, takže cholerická tady budu já a stresovat se budu taky jenom já!" Ordinace je velký vytrvalec. Rok se totiž s dalšími deseti sešel a doktoři stále mají koho operovat, s kým souložit, komu být nevěrní, s kým řešit životní dramata a komu se kolegiálně mstít. Je to zkrátka velký výkon, který si svou určitě hvězdu zaslouží, neboť mám jisté podezření, že se na to ještě pořád někdo dívá. ()

Ainy odpad!

všechny recenze uživatele

Zahraniční a české telenovely jsou splaškou, která zahlcuje lidské duše. Třeba nějaká paní v domácnosti, která hltá "úžasné" seriálové hrdiny si udělá obrázek, že takhle to v reálném světě opravdu funguje. Lidé si začínají myslet, že sestřičky v nemocnici prostě sedí buď na inspečáku s nožkama nahoře, pijí kafíčko a řeší své osobní problémy a nebo sedí lékaři na klíně ... šílené!!! A to je jen příklad. Jsem doslova alergická na pořady alias vymývače mozků jakým dle mého názoru tyto telenovely jsou... a ještě k tomu v hlavním vysílacím čase!!! ... ach jo. Vypínám večer televizi a pustím si pro chuť nějaký film na DVD, cokoliv je pro mne tisíckrát lepší než sledovat ....toto! ()

Galerie (4 695)

Zajímavosti (122)

  • Někteří členové štábu bydlí v satelitních městečkách a vesnicích za Prahou a do ateliérů, jež jsou v hlavním městě, denně dojíždějí. A tak za první rok a půl, kdy se Ordinace v růžové zahradě natáčela, najezdili řadu kilometrů. Pomocná režisérka Jitka Musilová si proto spočítala, že za tu dobu ujela přes 32 500 kilometrů, což je přibližně vzdálenost z Prahy do Pekingu, zpátky a ještě do Itálie. (Paity)
  • Ve 20. díle koupí Michal (Roman Zach) Martinovi (Oliver Cox) videohru "Mafia". V té mimochodem v české verzi mluvili Petr Rychlý a Linda Rybová, kteří zde hrají Čestmíra Mázla a Kamilu Váchovou. Také ve hře hlavní roli namluvil Marek Vašut, který hraje ve spin-offu Doktoři z počatků (od r. 2013) Rudu Řezáče. (Deathly)
  • Tvůrci za celou dobu seriálu použili jako náhradu za lidskou kůži zhruba 780 kg vepřového pupku. Dále pak bylo spotřebováno 100 kg vinných klobás jako náhrada za lidská střeva a za lidskou tkáň tvůrci použili 80 kg hovězího masa. (ČSFD)

Související novinky

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

10.11.2021

Dnes přišla velmi smutná zpráva pro českou a slovenskou hudební sféru, ve věku 69 let nás totiž opustil populární zpěvák a skladatel, bratislavský rodák a držitel Zlatého slavíka, Miro Žbirka. Zprávu… (více)

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama