Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Obdiv k tomu faktu, jk dlouho se seriál točil. Našel si své příznivce i odpůrce. Svého času jsem navštěvoval jednoho podnikatele, který byl seriály posedlý. Jakmile ale začal tenhle seriál, tak se od něho odtáhl a nazlobeně prohlásil: To jsou starosti, to jsou starosti. Proto jsem se tajně na ten seriál díval, ale všechny díly neviděl. Seriál je to nezvyklý. Je táhlý, dlouze se řeší něco, co jinde mají vyřešeno za minutu či za pět minut. Jen pro vytrvalé diváky, co něco snesou!!! ()

Sokkk_y odpad!

všechny recenze uživatele

Jako písek v přesýpacích hodinách jsou dny našeho života. Takhle nějak mohli tuto dnes již kultovní větu slyšet fanoušci (za předpokladu že nějací jsou) snad největšího seriálového projektu. Zas tak špatný projekt to asi není, když to dostalo 4 nominace na Emmy a (jak již monolog napsal) 150 cen. Tím se může pyšnit málokterý seriál, ale každopádně nic to nemění na tom, že to je prostě krávovina. Dá se snad považovat za smysluplný děj scénka, kdy dva chlapi na sebe míří dálkovými televizními ovladači přes deset dílů?? Já si myslím že ne. A to je jeden dílek z deseti tisíců... ()

Reklama

Czernozub odpad!

všechny recenze uživatele

Písek se už dosypal. Naštěstí. Praxi totohle seriálu krásně ilustruje situace v Přátelích: Joey jde na konkurs na bratra-dvojče Drakea Remoraye. Podle něj je jedinným možným kandidátem, vždyť on byl Drake Remoray. Nakonec roly dostane někdo úplně jiný a odlišnost tváří je vysvětlena obligátní plastikou. Jak prosté Watsone. ()

Movie Gourmet odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný a nekonečný seriál opravdu o ničem. Co si ještě vzpomenu bylo, že jednotlivé díly se snad neodehrávaly nikde jinde než v domě, čili ve vnitř v kulisách. Hlavní postavy nevyšly snad ani na dvorek. Strašné! Bohužel se jím inspirovala novácká Ulice :-((( res. její scénáristky/ti. Verdikt: Odpad! a 0 %. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Ztělesnění demence v gigantických rozměrech. Čas od času jsem přepnul na Novu, kde tuto slátaninu hráli. Celý díl jsem ale viděl pouze jeden. Šlo zde o to, že se jakási žena chystala otevřít krabičku, kde měla nalézt klíč ke své minulosti či co. O druhou dějovou linii se starali svatebčané, kteří nervózně popocházeli po obřadní síni (z toho jsem usoudil, že ženich před nějakými padesáti díly opustil sál). Za celý tento mrzký díl se děj neposunul absolutně nikam. Seriál je k tomu opatřen naprosto hnusným dabingem, pod kterým je navíc slyšet původní zvuková stopa, takže je TAK JDE ČAS ukázkovým příkladem odpadu. (59.) ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Postavu doktora Mika Hortona si zahralo celkom 15 hercov. (Raccoon.city)
  • Ve své době se jednalo o nejdelší seriál vysílaný stanicí NBC. (gogos)
  • Jubilejní 10 000. epizoda byla odvysílána 21. února 2005. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama