Reklama

Reklama

Ordinace v růžové zahradě

(seriál)
  • Česko Ordinace v růžové zahradě 2
Ukázka z filmu 2
Rodinný / Drama
Česko, (2005–2024)

Hrají:

Linda Rybová, Roman Zach, David Prachař, Dana Syslová, Ladislav Potměšil, Otakar Brousek st., Tomáš Krejčíř, Pavel Nový, Daniela Šinkorová (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(1349)

Obsahy(1)

Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj za pacienta i své vlastní štěstí.  Nové díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 slibují další dramatické příběhy kamenických lékařů – chirurgů, pediatrů a gynekologů. Jsou opět vyprávěny s energií, empatií, emoce střídá humor a překvapení. Naši chirurgové zažívají drama téměř každodenně, den co den balancují na hranici možného. Každý po svém, ale všichni bravurně, dobře znají cenu života. Nedají se, nevzdávají se v boji za pacienta i své vlastní štěstí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Ukázka z filmu 2

Recenze (1 187)

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně přiznávám, že hodnocení jsem založila jen na upoutávkách TV NOVA, ve vesmíru neexistuje žádná síla, která by mě donutila se podívat byť jen na jediný díl libovolné telenovely. EDIT: tak jsem na to pár minut fascinovaně zírala... a nemám slov. Prohlášení TV NOVA, že tuhle zhovadilost údajně sledují dva milióny diváků, je doufám vycucané z prstu, to by nesvědčilo nic lichotivého o inteligenci českého národa. Trapnost a ubohost... Navrhuji tímto ve věznicích trestat zvlášť brutální kriminálníky - nutit je denně sledovat veškeré české (i zahraniční) telenovely, vážně krutý trest, provaz by byl milosrdnější. ()

k212 odpad!

všechny recenze uživatele

Osvědčený mustr - všechny se všemi vystřídat (kde, to je jedno), a když už nezbývá žádná možná kombinace, tak někoho vesele do hordy přidat či vyměnit. A znovu od začátku. Tohle všechno v hnusném balíčku s polepkou vyrobila TV XXXX, s hereckými křečemi, které žel v některých případech značí - tady není, co hrát (ale chápu, musí se něčím živit ;-( , s příšernými dekoracemi a stupidní výpravou, hroznou hudbou... asi nemá smysl pokračovat dál. ()

Reklama

codeas 

všechny recenze uživatele

Je zde vidět snaha o co největší využití vlny "původních českých seriálů". Divák v obrovském přílivu neví na co koukat a tak kouká na vše. Zde je navíc naprosto zřetelně vidět o hlavní tématu: "Nemocnice", at už Nemocnice na kraji města, Pohotovost, atd. Jako originální myšlenku tento seriál moc nepovažuji... ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Hluboce, převelice hluboce se omlouvám Jaroslavu Dietlovi, že jsem byť jen naznačila, že některé jeho seriály nejsou perfektní. Děkuji TV Nova, že jsem pochopila, jak může vypadat skutečně blbý seriál. Děkuji pánům režisérům, že konečně vidím, jak je možné odfláknut práci již od samého začátku. Castingem počínaje, slabomyslným scénářem konče. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Promlouvám k TV Nova - co takhle zkusit něco kvalitního, divákova trpělivost není věčná. Naivita je hrozná věc, tuto vlastnost přímo nesnáším a "Ordinace" je jí bohužel plná. Taky předvídatelnost je známý nešvar a tady je ho pomalu víc než v Rodinných poutech (je to vůbec možné...). Scénáristka by se neměla chvástat vysoukou mírou autenticity a přijít s něčím nápaditějším. Sebechlebský scénář nezmění, ale ta jeho kamera působí jako statický obrázek od Vašeho dotěrného souseda. V průběhu seriálu se s obrazovek vytratila většina obstojných herců a zbyly mátohy Šinkorová a Rychlý, což je pomyslná poslední kapka. Možná kdyby je scénáristka ještě společně s jako vždy toporným Krejčířem odpálila do vesmíru, tak bych dal víc než jednu hvězdičku. P.S - Jak víme, vkus je často pokleslý, a proto se nedivme těm "koláčům" sledovanosti, kde to hraje jedinou barvou. ()

Galerie (4 695)

Zajímavosti (122)

  • Daniela Šinkorová si v první řadě zahrála hlavní roli doktorky Gity. Její manžel byl ovšem proti, aby pokračovala v natáčení seriálu. Žárlil na její milostné scény s Petrem Rychlým. Kvůli žárlivosti svého manžela tedy Šinkorová ze seriálu odešla a tvůrci nechali její postavu zemřít, aby měl žárlivý manžel jistotu,že se herečka do seriálu nevrátí. (fiLLthe3DD)
  • Pro herce Jana Čenského to nebyla první role z lékařského prostředí. Roli lékaře ztvárnil i v seriálu České televize Život na zámku (od r. 1995), kde účinkoval v roli primáře stomatologického oddělení MUDr. Bohaty. (majky19)

Související novinky

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

10.11.2021

Dnes přišla velmi smutná zpráva pro českou a slovenskou hudební sféru, ve věku 69 let nás totiž opustil populární zpěvák a skladatel, bratislavský rodák a držitel Zlatého slavíka, Miro Žbirka. Zprávu… (více)

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama