Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

Fifipek odpad!

všechny recenze uživatele

Tak v tomhle cajdáku hrál snad úplně každej americkej televizní neherec! Když jste se na tenhle počin dívali, tak vám skutečně ucházel čas...Jediné pozitivum bylo, že pokud jste neviděli 20 dílů, tak se ale vůbec nic nestalo!-:)PS: Nepůjčil byste mi někdo všechny díly na kazetě, nemůžu se dočkat až to vyjde na DVD se zajímavými bonusy z natáčení!-:))))) ()

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Další americká,nekonečná srágora,vhodná tak akorát pro zasmání.Horko těžko jsem shlédl 2 díly a rychle utekl.Je to o nikom,o ničem a lidé k tomuhle píšící scénář mají můj hluboký obdiv a divák jim buď milostiv.,protože něco takového vytvořit je opravdu výkon.A vysílat tolik let se to může jen v Americe.Halelujá!Dávám jasnou a čistou nulu. ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Lidi, i když je to totální kravina, nemůžete tomu upřít, že je to neuvěřitelně vitální kravina. Vždyť čeho jinýho se natočilo nějakých 25 sérií? (netočili to každej rok od 1965) Podle Imdb to má nějakých deset tisíc dílů. V jakým jiným seriálu si jeden herec zahrál i několik rolí a může říct, že jsou to jeho životní role? Kde jinde bylo tolik intrik a nenávistí a úkladů a vyřešení, který nakonec vedly jen k dalšímu zamotání? A na co jinýho se lidi dívají pořád dál? Vždyť jenom těch herců, scénáristů, režisérů a všech doprovodných pracovníků kolik se tu vystřídalo, to je přímo neuvěřitelný. A taky to vyhrálo nějakých 150 cen (nevím jestli za nejlepší nebo nejhorší tv seriál). Prostě, Dny z našich životů se staly měsíci a lety z našich životů. A kdo mi chce tvrdit, že neviděl ani deset dílů, tak sním jeho skalp s octem a cibulí, protože to podle mě není možný. Já sám jich viděl aspoň sto a to jsem to nijak nesledoval, prostě když jsem si četl a telka jela, tak jsem to u toho sledoval. ()

Raevan odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení páni a dámové . Sběr odpadu hlásíme na každý všední den od pondělí do pátku v 13:15 až 14:05. V té době se totiž hromadí v televizích celé republiky hodně, nebo nedejbože ještě víc, radioaktivního odpadu v podobě seriálu "Tak jde váš čas a vy jak blbí čumíte do bedýnky tvaru obráceného lavoru na takovou *****" .Radši končim nebo by mě za chvíli vypadla hvězdička z klávesnice. :-) Konec hlášení místního rozhlasu. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Seriál, který se natáčel přes 30 let. Více dílu než si umíte kdokoliv představit. Obsazení v němž herci doslova stárli s rolí a vyjímkou nebylo ani dočasné nahrazení herce jiným, který zaskočil pár dílů a pak se postava vrátila do své staré podoby. Ani mohutné počty plastických operací, kterými se zakrývali výměny herců u různých postav, no prostě všechno možné i nemožné v jediném seriálu... Úlet, ale jednu dám už jen za tu výjimečnost. Mimochodem číslování IMDB se zastavilo na čísle 11021 a stále jde o první sezonu :-). ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Postavu doktora Mika Hortona si zahralo celkom 15 hercov. (Raccoon.city)
  • Nejdéle v seriálu účinkovala Deidre Hall jako Dr. Marlena Evans. Svou postavuje hrála nepřetržitě od roku 1976, přičemž v roce 2012 měla na kontě už více než 2 000 epizod. (gogos)
  • Seriál ako vôbec prvý riešil témy umelého oplodnenia či romániku ľudí rôznej rasy. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama