Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je nesmysl, že by se tam sto dílů nic nedělo. Naopak, odsýpalo to dost rychle (jako písek v přesýpacích hodinách...), až na to se Sami (Alison Sweeney), už se nikdy nedozvím, jak to s ní dopadlo... No tak! Lidi, tohle je klasika! Copak si nepamatujete ty díly, kde je Marlena posedlá Ďáblem? Nasaď mi sluneční brýle, Carolino, to světlo mě pálí do očí. Ne, nedělej to Carolino, je posedlá Ďáblem! AAAAAHHHHHHH, JOHNE!!!!! ()

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Tento seriál pozerala moja 80 ročná babka ked chodila na strednú a dost my o ňom rozprávala čo som si neskutočne užíval bolo to milé osvieženie po 2 hodinových nadávkách na jebnut... susedky a na môjho nevdačného otca čo jej nespravil nákup a v 89. roku ju nechal sa skoro poštať na autobusovej zastávke. No a pri 465. sérii som ho začal pozerat s ňou a boli to pekné časi strávené zo starou mamou...Mimochodom mám v pláne dopozerat aj tých úvodných 464 sérií... ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Trochu zpochybním objektivitu zdejších hodnotitelů, protože nevěřím že viděli všech dvanáct tisíc x dílů... já viděl asi čtyři takže mohu doufat, že těch dvanáct tisíc xminus čtyři ostatních dílů mohou být hvězdné. Nejvíc bodů dávám za ten fantastický počet dílů... třeba česká Ulice bude mít taky za mého života dvanáct tisíc x dílů. ()

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

V popisku je napsáno 12 000+ dílů. To je teda kurevská síla. Jsem zvědavý, jestli se k podobnému číslu dopracuje česká verze téhle sračky Ulice. Momentálně k tomu má dost slušně našlápnuto. Když jsem psal, že seriál začíná ztrácet kvalitu kolem stého dílu, kde může být kvalita kolem desetitisícého? 0% ()

Decker odpad!

všechny recenze uživatele

Lidska demence nezna hranic a "Toto" je jasnym dukazem. Asi miliarda pokracovani znaci jasnou stupiditu celeho serialu a naprosto nechapu lidi, kteri jsou schopno tohle sledovat a orientovat se v deji. Tusim ze prvni a posledni dil krome toho ze je deli dve ste let jsou naprosto, ale naprosto o tom samem: o ho*nu! ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Seriál ako vôbec prvý riešil témy umelého oplodnenia či romániku ľudí rôznej rasy. (Raccoon.city)
  • Vivica A. Foxová si zahrála pouze v jednom díle, neboť byla vyhozena. (cariada)
  • První anglicky mluvená role Ximeny Duque (Blanca), všechny předchozí projekty točila ve španělštině. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama