Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (434)

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný, že jsem kdysi spadla do závislosti na Tak jde času :-D Ale i přes to, jak se za 500 dílů událo skoro prd, tak mě to lákalo dívat se dál a dál, protože už byl nakouslý příběh a mě zajímalo, jak se bude dál odvíjet. Navíc se tu našlo i dost vtipných scének - hlavně díky Vivian a jejímu oddanému Ivanovi (českému herci) a naprostému záporákovi DiMerovi..a pořád mi to všechno připadá lepší než všechny Esmeraldy a Divoký andělé dohromady..:-D ()

Skarface odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jde čas ? Pamatuju si když sem chodil tak do druhé třídy a byl jsem měsic nemocnej a jedinou stanici co sem chytl v pokoji byla nova a každý den kolem oběda v televizi běžel tento serial a musím říct že jak začal tak mi přišlo jako kdyby se čas zastavil , jeden díl byl neskutečně dlouhý nudný odporný že se ani nedivím že sem se neuzdravoval . Takže si musíte představit jak sem každý den trpěl ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Někdo tady napsal naprosto přesně, že jde o neuvěřitelně vitální kravinu. Já se jako malá pamatuji, že seriál koukala sestřenka na "Polákách", neb u nás ještě neběžel. Vykládala mi o něm s takovým zaujetím, že když jsem měla možnost začít koukat, začala jsem. Nešlo o bůhví jaký zázrak, ale zase úplný brak to taky není. Opravdu jsou horší. Pravda nedalo se vidět všechno, ale ušlo to. A za tu délki si fakt jisté ohledy zaslouží. Byly díly na tři hvězdy i na houby. ()

A.L.E.S. odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě jsem neviděl nic horšího než soap opery. A ti herci se nedokázali ani pořádně zviditelnit, protože kvůli natáčení tohohle humusu neměli čas angažovat se v jiném, možná kvalitním filmu. Pokud se natáčí ještě nyní, měli by s tím co nejdříve praštit, jinak třeba zasloužilý divák bude svědkem skutečné smrti jednoho z aktorů. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Když jsem vyděl jeden díl simsňáků o tom, jak se Vočko dostal do nějakýho nekonečnýho serošu a tam byla scéna: Vočko a nějaká baba se ráchají ve vaně, načež hrdina praví. „Kleopatro jsi 5000 let stará oživlá egyptská mumie, my spolu nemůžeme žít“. Tak jsem to považoval za dobrej vtip, ale po zhlédnutí dvou epizod, se my vkrádá myšlenka, že nebyli tak daleko od pravdy. No řekněte sami: ženská posedlá démonem, na město dopadající ďábelské rány (meteority, kobylky a já nevím co všechno) a spousta dalších šíleností. Opět obdivuji genialitu scénáristů, že i po 50.000 dílech (či kolik to má) jim nedošla inspirace. ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • První anglicky mluvená role Ximeny Duque (Blanca), všechny předchozí projekty točila ve španělštině. (fiLLthe3DD)
  • Nejdéle v seriálu účinkovala Deidre Hall jako Dr. Marlena Evans. Svou postavuje hrála nepřetržitě od roku 1976, přičemž v roce 2012 měla na kontě už více než 2 000 epizod. (gogos)
  • První díl byl odvysílán 8. listopadu 1965. Postava Julie Olseonové v něm byla zadržena pro krádež kožichu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama