Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

Iwiiik odpad!

všechny recenze uživatele

Je neskutečné, že může existovat na této planetě byť jediný koncový divák seriálu Tak jde čas (a dalších jemu podobných). V tomto kinematografickém klenotu je asi tolik umění, jako když bude "hudebník" nahrávat zvuky pisoáru a vydávat alba Pisoár I., Pisoár II., Pisoár III., až Pisoár MMDCXXIII. A samozřejmě nezbytný The Very Best of Pisoár! Věřím, že při správné mediální masírce bude v půlce domácností u oběda z reprobeden hrát prostatické chcaní ožralého váguse na desinfekční tabletku!!! ()

Jino odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem zkoukl všech 1 001 012 dílů a nebo kolik to má a musím s nadšením říct že to stálo za to :D.... Ne kecám to je fakt opravdová blbost, která nestojí za můj drahocený čas.... i když se přiznám, že jsem kdysi videl tak možná dohromady 50 dílů, ale to jen z toho důvodu páč tam hrála jedna herečka, která se mi líbila a pak ju nechali chcípnout a od tej doby sem to neviděl :) ()

Reklama

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jako písek v přesípacích hodinách, ubíhají dny našich životů, no já nevím, sledovat tenhle seriál, tak mi život neubíhá, ale pekelně se vleče...Je neuvěřitelné, kolik dokážou natočit dílů nesmyslného seriálu o ničem a je neuvěřitelné, kolik lidí se na to dokáže dívat, díky čemuž vznikají podobné katastrofy dodnes.... ()

A.L.E.S. odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě jsem neviděl nic horšího než soap opery. A ti herci se nedokázali ani pořádně zviditelnit, protože kvůli natáčení tohohle humusu neměli čas angažovat se v jiném, možná kvalitním filmu. Pokud se natáčí ještě nyní, měli by s tím co nejdříve praštit, jinak třeba zasloužilý divák bude svědkem skutečné smrti jednoho z aktorů. ()

Decker odpad!

všechny recenze uživatele

Lidska demence nezna hranic a "Toto" je jasnym dukazem. Asi miliarda pokracovani znaci jasnou stupiditu celeho serialu a naprosto nechapu lidi, kteri jsou schopno tohle sledovat a orientovat se v deji. Tusim ze prvni a posledni dil krome toho ze je deli dve ste let jsou naprosto, ale naprosto o tom samem: o ho*nu! ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Seriál ako vôbec prvý riešil témy umelého oplodnenia či romániku ľudí rôznej rasy. (Raccoon.city)
  • Ve své době se jednalo o nejdelší seriál vysílaný stanicí NBC. (gogos)
  • V seriálu si zahráli hned tři Češi - Jan Tříska, Eva Jeníčková a Ivan G'Vera. (Gavron)

Reklama

Reklama