Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (434)

Endyis 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastně svým způsobem nehorázná prda :DDDDDDDDDDDDDD Člověk, který shlédl kompletně celý tento seriál, myslím všechny epizody, je u mě mástr a má moje osobní uznání. MImochodem nebýt tohodle nikdy nevzniknou dokonalá seriálová reakce 90. let jménem Twin Peaks (btw. Ray Wise mezi herci mluví za vše :))) ). A je prdel vůbec sledovat herce, kteří tímto "mistrovským" seriálovým opusem prošli. :)))))))))) Třeba tohle je jedním z míst, kde udělala "hvězdnou" kariéru naše česká hollywoodská star Eva Jeníčková :DDD ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně druhé největší zlo co spatřilo světlo televizní obrazovky. Ať už je velká část seriálů tupá, na Days of our lives nemá nic. Od gumových herců, přes tupé scénáře až po absurdní zápletky. Jak něco takového mohlo vydržet přes 11000 epizod je dodnes záhadou. Stejně jako Ďábel v těle Marlény. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Někdo tady napsal naprosto přesně, že jde o neuvěřitelně vitální kravinu. Já se jako malá pamatuji, že seriál koukala sestřenka na "Polákách", neb u nás ještě neběžel. Vykládala mi o něm s takovým zaujetím, že když jsem měla možnost začít koukat, začala jsem. Nešlo o bůhví jaký zázrak, ale zase úplný brak to taky není. Opravdu jsou horší. Pravda nedalo se vidět všechno, ale ušlo to. A za tu délki si fakt jisté ohledy zaslouží. Byly díly na tři hvězdy i na houby. ()

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Víte co je na tom nejvtipější? Mělo to přes osm tisíc dílů a vim, že v nějakym roce dávali na nově třeba díl 1500, na dva roky to přerušili a najednou to začli dávat třeba od dílu 2800... Pointa? Těch 1300 dílů, co sem neviděla, mi vůbec nescházelo, jako bych to neviděla třeba tři tejdny jenom. Jinak ale docela sranda ()

stilgar1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je snad největší kravina všech kravin :D Ale originalitu tomuto seriálu rozhodně nemůžete upřít. Však povězde, který seriál se může chlubit takovým šíleným počtem dílů? Ale asi je opravdu zbytečné, snažit se najít cokoliv kladného. Ono zde opravdu nic takového není :D 0/10 ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Seriál byl za dobu své existence nominován na téměř 500 různých ocenění, včetně 4 cen Emmy. (gogos)
  • První anglicky mluvená role Ximeny Duque (Blanca), všechny předchozí projekty točila ve španělštině. (fiLLthe3DD)
  • Ve své době se jednalo o nejdelší seriál vysílaný stanicí NBC. (gogos)

Reklama

Reklama