Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (434)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je nesmysl, že by se tam sto dílů nic nedělo. Naopak, odsýpalo to dost rychle (jako písek v přesýpacích hodinách...), až na to se Sami (Alison Sweeney), už se nikdy nedozvím, jak to s ní dopadlo... No tak! Lidi, tohle je klasika! Copak si nepamatujete ty díly, kde je Marlena posedlá Ďáblem? Nasaď mi sluneční brýle, Carolino, to světlo mě pálí do očí. Ne, nedělej to Carolino, je posedlá Ďáblem! AAAAAHHHHHHH, JOHNE!!!!! ()

esopesokeso odpad!

všechny recenze uživatele

Vynikajúci seriál.................................................................vždy bol na ňho spoľah,ked som chcel zaspať ............................................................jediný seriál,ktorý mal viac časti,ako bolo mandoliniek za komušoch ........ ozaj a pamätáte si tú deväťtisícšestosedemdesiatuôsmu časť? ;) to bol ale cliffhanger....... ( -10/10 ) ()

Reklama

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Když jsem vyděl jeden díl simsňáků o tom, jak se Vočko dostal do nějakýho nekonečnýho serošu a tam byla scéna: Vočko a nějaká baba se ráchají ve vaně, načež hrdina praví. „Kleopatro jsi 5000 let stará oživlá egyptská mumie, my spolu nemůžeme žít“. Tak jsem to považoval za dobrej vtip, ale po zhlédnutí dvou epizod, se my vkrádá myšlenka, že nebyli tak daleko od pravdy. No řekněte sami: ženská posedlá démonem, na město dopadající ďábelské rány (meteority, kobylky a já nevím co všechno) a spousta dalších šíleností. Opět obdivuji genialitu scénáristů, že i po 50.000 dílech (či kolik to má) jim nedošla inspirace. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Obdiv k tomu faktu, jk dlouho se seriál točil. Našel si své příznivce i odpůrce. Svého času jsem navštěvoval jednoho podnikatele, který byl seriály posedlý. Jakmile ale začal tenhle seriál, tak se od něho odtáhl a nazlobeně prohlásil: To jsou starosti, to jsou starosti. Proto jsem se tajně na ten seriál díval, ale všechny díly neviděl. Seriál je to nezvyklý. Je táhlý, dlouze se řeší něco, co jinde mají vyřešeno za minutu či za pět minut. Jen pro vytrvalé diváky, co něco snesou!!! ()

kleopetra 

všechny recenze uživatele

Když jsem chodila na ZŠ, tak jsem na tom byla závislá - porevoluční období a odpoledne nic jiného nedávali (bídné vysvětlení). Tohle a Santa Barbara. Na gymplu jsem to naštěstí už nestíhala a asi jsem i trochu dospěla... Hvězdička za to, že jsem se dívala, ale nechápu, jak jsem mohla. Ještě teď se stydím... ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Vivica A. Foxová si zahrála pouze v jednom díle, neboť byla vyhozena. (cariada)
  • Postavu doktora Mika Hortona si zahralo celkom 15 hercov. (Raccoon.city)
  • Nejdéle v seriálu účinkovala Deidre Hall jako Dr. Marlena Evans. Svou postavuje hrála nepřetržitě od roku 1976, přičemž v roce 2012 měla na kontě už více než 2 000 epizod. (gogos)

Reklama

Reklama