Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (434)

Ice123 odpad!

všechny recenze uživatele

Snad nejhorší „věc“ co jsem kdy viděl. A nejsmutnějším faktem na tom je, že díky sledovanosti to nestáhli a místo toho tento paskvil dosáhl něco kolem 11 000 dílů (a myslím, že šel i přes tuto cifru). Abych to shrnul, pokud si necháte ujít každých 50 dílů, o nic nepřijdete, jelikož se nic nového neděje. V pozdějších dílech nastupuje na scénu i ďábel vtělený do jedné postavy. A jako jediný přínos tohoto seriálu bych mohl vzít v úvahu inspiraci pro roli Joeyho v Přátelích, kdy hrál („parodoval“ ) Dreyka Ramorraye. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně druhé největší zlo co spatřilo světlo televizní obrazovky. Ať už je velká část seriálů tupá, na Days of our lives nemá nic. Od gumových herců, přes tupé scénáře až po absurdní zápletky. Jak něco takového mohlo vydržet přes 11000 epizod je dodnes záhadou. Stejně jako Ďábel v těle Marlény. ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Lidi, i když je to totální kravina, nemůžete tomu upřít, že je to neuvěřitelně vitální kravina. Vždyť čeho jinýho se natočilo nějakých 25 sérií? (netočili to každej rok od 1965) Podle Imdb to má nějakých deset tisíc dílů. V jakým jiným seriálu si jeden herec zahrál i několik rolí a může říct, že jsou to jeho životní role? Kde jinde bylo tolik intrik a nenávistí a úkladů a vyřešení, který nakonec vedly jen k dalšímu zamotání? A na co jinýho se lidi dívají pořád dál? Vždyť jenom těch herců, scénáristů, režisérů a všech doprovodných pracovníků kolik se tu vystřídalo, to je přímo neuvěřitelný. A taky to vyhrálo nějakých 150 cen (nevím jestli za nejlepší nebo nejhorší tv seriál). Prostě, Dny z našich životů se staly měsíci a lety z našich životů. A kdo mi chce tvrdit, že neviděl ani deset dílů, tak sním jeho skalp s octem a cibulí, protože to podle mě není možný. Já sám jich viděl aspoň sto a to jsem to nijak nesledoval, prostě když jsem si četl a telka jela, tak jsem to u toho sledoval. ()

esopesokeso odpad!

všechny recenze uživatele

Vynikajúci seriál.................................................................vždy bol na ňho spoľah,ked som chcel zaspať ............................................................jediný seriál,ktorý mal viac časti,ako bolo mandoliniek za komušoch ........ ozaj a pamätáte si tú deväťtisícšestosedemdesiatuôsmu časť? ;) to bol ale cliffhanger....... ( -10/10 ) ()

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Víte co je na tom nejvtipější? Mělo to přes osm tisíc dílů a vim, že v nějakym roce dávali na nově třeba díl 1500, na dva roky to přerušili a najednou to začli dávat třeba od dílu 2800... Pointa? Těch 1300 dílů, co sem neviděla, mi vůbec nescházelo, jako bych to neviděla třeba tři tejdny jenom. Jinak ale docela sranda ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Ve své době se jednalo o nejdelší seriál vysílaný stanicí NBC. (gogos)
  • Vivica A. Foxová si zahrála pouze v jednom díle, neboť byla vyhozena. (cariada)
  • Seriál byl za dobu své existence nominován na téměř 500 různých ocenění, včetně 4 cen Emmy. (gogos)

Reklama

Reklama