Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (434)

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně druhé největší zlo co spatřilo světlo televizní obrazovky. Ať už je velká část seriálů tupá, na Days of our lives nemá nic. Od gumových herců, přes tupé scénáře až po absurdní zápletky. Jak něco takového mohlo vydržet přes 11000 epizod je dodnes záhadou. Stejně jako Ďábel v těle Marlény. ()

Reklama

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Když jsem vyděl jeden díl simsňáků o tom, jak se Vočko dostal do nějakýho nekonečnýho serošu a tam byla scéna: Vočko a nějaká baba se ráchají ve vaně, načež hrdina praví. „Kleopatro jsi 5000 let stará oživlá egyptská mumie, my spolu nemůžeme žít“. Tak jsem to považoval za dobrej vtip, ale po zhlédnutí dvou epizod, se my vkrádá myšlenka, že nebyli tak daleko od pravdy. No řekněte sami: ženská posedlá démonem, na město dopadající ďábelské rány (meteority, kobylky a já nevím co všechno) a spousta dalších šíleností. Opět obdivuji genialitu scénáristů, že i po 50.000 dílech (či kolik to má) jim nedošla inspirace. ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jako písek v přesípacích hodinách, ubíhají dny našich životů, no já nevím, sledovat tenhle seriál, tak mi život neubíhá, ale pekelně se vleče...Je neuvěřitelné, kolik dokážou natočit dílů nesmyslného seriálu o ničem a je neuvěřitelné, kolik lidí se na to dokáže dívat, díky čemuž vznikají podobné katastrofy dodnes.... ()

Rami 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál asi nikdy neskončí. Je to neuvěřitelné, že se stále točí i po 40 letech. :-)) Kdybych tento seriál měl zhodnotit díl po dílu, tak bych se zdráhal vůbec hodnotit (některé díly nebyly vůbec špatné, jiné zase naprosto otřesné). Budu tedy hodnotit nejprve po deseti (až dvaceti dílech), protože přibližně tak dlouho trvala jakákoliv zápletka (kdyby se to natáhlo ještě trochu měli bychom na tu dalších 24h, tentokrát však s názvem 40 let a více :-D ). Některé části bych tedy hodnoti 3-4 hvězdičkami (je v tom špetka nostalgie). Těch ale bylo po skromnu. Většinu bych asi hodnotil 1 (výjmečně 2) hvězdičkami a pak jednu velkou část odpadem nejhlubšího zrna. Suma sumárum, vychází mi, že si tento nekonečný seriál zeslouží 0,89 hvězdičky (tedy 1 hvězdu). ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • První díl byl odvysílán 8. listopadu 1965. Postava Julie Olseonové v něm byla zadržena pro krádež kožichu. (L_O_U_S)
  • Jubilejní 10 000. epizoda byla odvysílána 21. února 2005. (L_O_U_S)
  • Nejdéle v seriálu účinkovala Deidre Hall jako Dr. Marlena Evans. Svou postavuje hrála nepřetržitě od roku 1976, přičemž v roce 2012 měla na kontě už více než 2 000 epizod. (gogos)

Reklama

Reklama