Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (434)

Skarface odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jde čas ? Pamatuju si když sem chodil tak do druhé třídy a byl jsem měsic nemocnej a jedinou stanici co sem chytl v pokoji byla nova a každý den kolem oběda v televizi běžel tento serial a musím říct že jak začal tak mi přišlo jako kdyby se čas zastavil , jeden díl byl neskutečně dlouhý nudný odporný že se ani nedivím že sem se neuzdravoval . Takže si musíte představit jak sem každý den trpěl ()

Endyis 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastně svým způsobem nehorázná prda :DDDDDDDDDDDDDD Člověk, který shlédl kompletně celý tento seriál, myslím všechny epizody, je u mě mástr a má moje osobní uznání. MImochodem nebýt tohodle nikdy nevzniknou dokonalá seriálová reakce 90. let jménem Twin Peaks (btw. Ray Wise mezi herci mluví za vše :))) ). A je prdel vůbec sledovat herce, kteří tímto "mistrovským" seriálovým opusem prošli. :)))))))))) Třeba tohle je jedním z míst, kde udělala "hvězdnou" kariéru naše česká hollywoodská star Eva Jeníčková :DDD ()

Reklama

mh.mail

všechny recenze uživatele

Nedá mi to nezareagovat na větu uživatele „monolog“, cituji: „A kdo mi chce tvrdit, že neviděl ani deset dílů, tak sním jeho skalp s octem a cibulí, protože to podle mě není možný.“ Tak už aby sis připravoval ten ocet a cibuli, ačkoliv svůj skalp nedám jen tak lehce. Já viděl z celého seriálu 10 minut a stačilo mi to na celý život. To bylo tak: Moje maminka tenhle seriál sledovala opravdu pravidelně. Když by měla vynechat byť jen jediný díl, byla smutná. Dokonce se kvůli tomu naučila programovat videorekordér na časové nahrávání, protože ho začali vysílat v době, kdy byla ještě v práci. Nahraný díl si večer zkoukla a druhý den přemazala novým. Já jsem si jí kvůli tomu dlouho dobíral, ale naštěstí jsem bydlel jinde a nemusel jsem se tedy na to dívat taky. A pak jsem se jednou od svého kamaráda dozvěděl, že on na to kouká. Na můj udivený výraz mi sdělil, že ho tam zajímá jedna dějová linie a ať se aspoň na jeden díl někdy podívám. Za nějaký čas jsem onemocněl a jel se léčit domů k mamince. Protože jsem neměl co dělat a začínal zrovna jeden díl, rozhodl jsem se, že dám na Jardovo doporučení a podívám se. Vydržel jsem to přesně 10 minut. Pak jsem prohlásil, že ani kvůli Jardovi na to koukat nebudu, a odešel jsem se léčit do svého pokoje. Tím jsem se seriálem „Tak jde čas“ skončil jednou provždy. ()

Movie Gourmet odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný a nekonečný seriál opravdu o ničem. Co si ještě vzpomenu bylo, že jednotlivé díly se snad neodehrávaly nikde jinde než v domě, čili ve vnitř v kulisách. Hlavní postavy nevyšly snad ani na dvorek. Strašné! Bohužel se jím inspirovala novácká Ulice :-((( res. její scénáristky/ti. Verdikt: Odpad! a 0 %. ()

Hopkins odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné co si z toho serialu pamatuji že když k nám jedné zimy přijela babička , která poctivě sledovala každý díl tak přjela v době kd ynějaká žebská spadla do škarpy no a když babička na jaře odjížděla byla furt v té škarpě :o))))) Ono ne jen že to byl nekonečný seriál který má přes deset tisíc dílů možná tuším kolem 12500 ale ruku do ohně za to nedám ale taky se tam asi všechno dehrávalo na sekundy kded se hrabe 24 hodin :) tak to fakt bylo na sekundy:o))))) a o uvodní znělce ani nemluvím tu slyšet tak asi musím chodit k sousedům na telku. ovšem jedno se tomu upřít nemůže odvážní ti co na to koukají ti co byly ochoitní celý život točit tento horror a odvážní ti co tomu dali jednu a více hvězdiček :o)))) ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Seriál byl za dobu své existence nominován na téměř 500 různých ocenění, včetně 4 cen Emmy. (gogos)
  • Ve své době se jednalo o nejdelší seriál vysílaný stanicí NBC. (gogos)
  • Jubilejní 10 000. epizoda byla odvysílána 21. února 2005. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama