Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (434)

villon17 odpad!

všechny recenze uživatele

Snad milión dílů o stech miliónech hoven. Pardon, že to tak otevřeně říkám a pobuřuji nadšence, mezi něž se počítají uživatelé, kteří dali více než odpad, čili jednu hvězdu. Víc jde jedině v případě, že jsou slepí, tři, že navíc hluší a čtyři snad jedině, jestli tam hráli. Kdo dal pět, tak si nejspíše myslí, že se zde hodnotí jako ve škole. ()

stilgar1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je snad největší kravina všech kravin :D Ale originalitu tomuto seriálu rozhodně nemůžete upřít. Však povězde, který seriál se může chlubit takovým šíleným počtem dílů? Ale asi je opravdu zbytečné, snažit se najít cokoliv kladného. Ono zde opravdu nic takového není :D 0/10 ()

Reklama

Movie Gourmet odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný a nekonečný seriál opravdu o ničem. Co si ještě vzpomenu bylo, že jednotlivé díly se snad neodehrávaly nikde jinde než v domě, čili ve vnitř v kulisách. Hlavní postavy nevyšly snad ani na dvorek. Strašné! Bohužel se jím inspirovala novácká Ulice :-((( res. její scénáristky/ti. Verdikt: Odpad! a 0 %. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Tuto mučírnu hodnotím jako odpad, ale kolik jiné srandy bychom si užili v jiných seriálech, kde tohle parodují, co? Nesmíme zapomínat, že někdo musí natočit něco naprosto strašného buď, aby ostatní věděli, kudy ne anebo prostě jen proto, aby si z toho někdo mohl dělat prdel. Považte, že díky této seriálové trapné zrůdě jsme se hihňali u Přátel nebo Futuramy. Neberte ale můj názor vážně, neviděl jsem ani jeden celý díl pořádně. Kdo zde ano? Kdo zde viděl CELÝ seriál, aby mohl napsat nějakou skutečně fundovanou recenzi? :) ()

Czernozub odpad!

všechny recenze uživatele

Písek se už dosypal. Naštěstí. Praxi totohle seriálu krásně ilustruje situace v Přátelích: Joey jde na konkurs na bratra-dvojče Drakea Remoraye. Podle něj je jedinným možným kandidátem, vždyť on byl Drake Remoray. Nakonec roly dostane někdo úplně jiný a odlišnost tváří je vysvětlena obligátní plastikou. Jak prosté Watsone. ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Postavu doktora Mika Hortona si zahralo celkom 15 hercov. (Raccoon.city)
  • V seriálu si zahráli hned tři Češi - Jan Tříska, Eva Jeníčková a Ivan G'Vera. (Gavron)
  • Ve své době se jednalo o nejdelší seriál vysílaný stanicí NBC. (gogos)

Reklama

Reklama