Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

Czernozub odpad!

všechny recenze uživatele

Písek se už dosypal. Naštěstí. Praxi totohle seriálu krásně ilustruje situace v Přátelích: Joey jde na konkurs na bratra-dvojče Drakea Remoraye. Podle něj je jedinným možným kandidátem, vždyť on byl Drake Remoray. Nakonec roly dostane někdo úplně jiný a odlišnost tváří je vysvětlena obligátní plastikou. Jak prosté Watsone. ()

Hopkins odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné co si z toho serialu pamatuji že když k nám jedné zimy přijela babička , která poctivě sledovala každý díl tak přjela v době kd ynějaká žebská spadla do škarpy no a když babička na jaře odjížděla byla furt v té škarpě :o))))) Ono ne jen že to byl nekonečný seriál který má přes deset tisíc dílů možná tuším kolem 12500 ale ruku do ohně za to nedám ale taky se tam asi všechno dehrávalo na sekundy kded se hrabe 24 hodin :) tak to fakt bylo na sekundy:o))))) a o uvodní znělce ani nemluvím tu slyšet tak asi musím chodit k sousedům na telku. ovšem jedno se tomu upřít nemůže odvážní ti co na to koukají ti co byly ochoitní celý život točit tento horror a odvážní ti co tomu dali jednu a více hvězdiček :o)))) ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Obdiv k tomu faktu, jk dlouho se seriál točil. Našel si své příznivce i odpůrce. Svého času jsem navštěvoval jednoho podnikatele, který byl seriály posedlý. Jakmile ale začal tenhle seriál, tak se od něho odtáhl a nazlobeně prohlásil: To jsou starosti, to jsou starosti. Proto jsem se tajně na ten seriál díval, ale všechny díly neviděl. Seriál je to nezvyklý. Je táhlý, dlouze se řeší něco, co jinde mají vyřešeno za minutu či za pět minut. Jen pro vytrvalé diváky, co něco snesou!!! ()

A.L.E.S. odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě jsem neviděl nic horšího než soap opery. A ti herci se nedokázali ani pořádně zviditelnit, protože kvůli natáčení tohohle humusu neměli čas angažovat se v jiném, možná kvalitním filmu. Pokud se natáčí ještě nyní, měli by s tím co nejdříve praštit, jinak třeba zasloužilý divák bude svědkem skutečné smrti jednoho z aktorů. ()

Fifipek odpad!

všechny recenze uživatele

Tak v tomhle cajdáku hrál snad úplně každej americkej televizní neherec! Když jste se na tenhle počin dívali, tak vám skutečně ucházel čas...Jediné pozitivum bylo, že pokud jste neviděli 20 dílů, tak se ale vůbec nic nestalo!-:)PS: Nepůjčil byste mi někdo všechny díly na kazetě, nemůžu se dočkat až to vyjde na DVD se zajímavými bonusy z natáčení!-:))))) ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Ve své době se jednalo o nejdelší seriál vysílaný stanicí NBC. (gogos)
  • První díl byl odvysílán 8. listopadu 1965. Postava Julie Olseonové v něm byla zadržena pro krádež kožichu. (L_O_U_S)
  • Vivica A. Foxová si zahrála pouze v jednom díle, neboť byla vyhozena. (cariada)

Reklama

Reklama