Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (434)

kleopetra 

všechny recenze uživatele

Když jsem chodila na ZŠ, tak jsem na tom byla závislá - porevoluční období a odpoledne nic jiného nedávali (bídné vysvětlení). Tohle a Santa Barbara. Na gymplu jsem to naštěstí už nestíhala a asi jsem i trochu dospěla... Hvězdička za to, že jsem se dívala, ale nechápu, jak jsem mohla. Ještě teď se stydím... ()

tragos 

všechny recenze uživatele

Seriál, který vstoupil a bohužel stále ještě vstupuje do dějin -- natáčí se už přes 40 let. A jednoznačný důkaz toho, že mezi kvalitou a kvantitou existuje nepřímá úměra. Ta jedina hvězda patří producentům za to, že na to tak dlouho dokáží shánět prachy, jinak je to totiž bezkonkurenční odpad, kterému se můžete buď zplna hrdla zasmát nebo se jít vyzvracet. Doporučuju to první. ()

Reklama

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

V popisku je napsáno 12 000+ dílů. To je teda kurevská síla. Jsem zvědavý, jestli se k podobnému číslu dopracuje česká verze téhle sračky Ulice. Momentálně k tomu má dost slušně našlápnuto. Když jsem psal, že seriál začíná ztrácet kvalitu kolem stého dílu, kde může být kvalita kolem desetitisícého? 0% ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je nesmysl, že by se tam sto dílů nic nedělo. Naopak, odsýpalo to dost rychle (jako písek v přesýpacích hodinách...), až na to se Sami (Alison Sweeney), už se nikdy nedozvím, jak to s ní dopadlo... No tak! Lidi, tohle je klasika! Copak si nepamatujete ty díly, kde je Marlena posedlá Ďáblem? Nasaď mi sluneční brýle, Carolino, to světlo mě pálí do očí. Ne, nedělej to Carolino, je posedlá Ďáblem! AAAAAHHHHHHH, JOHNE!!!!! ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Postavu doktora Mika Hortona si zahralo celkom 15 hercov. (Raccoon.city)
  • Vivica A. Foxová si zahrála pouze v jednom díle, neboť byla vyhozena. (cariada)
  • Seriál byl za dobu své existence nominován na téměř 500 různých ocenění, včetně 4 cen Emmy. (gogos)

Reklama

Reklama