Reklama

Reklama

Jak prosté

(seriál)
  • Česko Sherlock Holmes: Jak prosté (více)
Ukázka z filmu 8
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2012–2019), 109 h 9 min (Minutáž: 39–46 min)

Tvůrci:

Robert Doherty

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill, John Noble, Ophelia Lovibond, Nelsan Ellis, Jordan Gelber, Ato Essandoh, Desmond Harrington (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(154)

Excentrický detektiv Sherlock Holmes a jeho střízlivá společnice doktorka Joan Watsonová tvoří moderní dvojici, která řeší ty nejnemožnější případy newyorské policie. (SkyShowtime)

Videa (30)

Ukázka z filmu 8

Recenze (185)

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

Nemám problém usadit Elementary vedle Sherlocka do své topky. Vtipné, svižné, zábavné. 80% P.S. Jsem si jistá, že siru Arthurovi by se tohle zpracování líbilo. Sherlock Holmes žije v NY a bojuje se závislostí na heroinu. Jeho partner Watson je žena, bývalá doktorka, udržující vztah s Mycroftem, který je naprosto k sežrání. :-D Lestrade je troska, paní Hundsonová trpí kompulzivní poruchou a Irene Adler je...Moriarty! Třešničkou je výborně zvolený casting. ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

V prvom rade je nutné priznať si, že tento Sherlock má s tým pôvodným spoločnú maximálne genialitu, v tomto prípade však aj jeho genialita je podmienená prístupom na internet. Keďže pôvodným Sherlockom však nie som veľmi poznačená som schopná prijať tento seriál s nadšením. Urobiť z detektíva S.Holmesa potetovaného abstinujucého narkomana a z Watsona slečnu Watsonovú, chce odvahu - podarilo sa to však famózne. Holmes je tak príjemne megainteligentne šialený, charismatický, sympatický a s Lucy Liu zohráva fakt dobrú dvojku. V prvej sérii sa mi ohromne páčila zápletka s Moriarty, a tak som si stihla na Elementary vybudovať minizávislosť a utekám na druhú sériu. ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Čo povedať k pilotnému dielu nového amerického Sherlocka? Priemerná zápletka sa rozkošne dopĺňa s umelými pokusmi o vyvolanie dojmu geniality rovnajúcej sa Cumberbatchovej postave (na ktorého sa Jonny Lee Miller, odrážajúci sa od slabého základu s nemožnosťou rozviť potenciál, nechytá - vtipné je, že si po jeho boku zahral v Boyleovom Frankensteinovi). Nefunkčná chémia s Lucy a plytké psychologické hry medzi rádoby psychiatrom a pacientom spolu so suchým "humorom" ho už zrážajú do podpriemeru. Pilot: 40% ()

burina 

všechny recenze uživatele

Trošku sa hanbím, ako som tento seriál odsúdila hneď na začiatku ako lacnú americkú kópiu BBC Sherlocka. Po roku mu dávam druhú šancu a nemôžem byť spokojnejšia. Elementary je totiž iné, Sherlock predsalen trošku ludskejší a s Watsonkou mu to klape perfektne. Obľúbenec Aidan je už ako bonus. Ak nepôjde kvalitatívne dolu, zaradí sa medzi moje obľúbené kriminálky. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

průměr,který svému předobrazu nesahá ani po kotníky a v jádru připomíná spíše libovolnou ze sérií CSI.Mnohé dedukce,které byly u britského Sherlocka tolik vyzdvihované tady naopak působí místy spíše trapně a neuvěřitelně.Dám šanci ještě následujícímu dílu,ale nevim co by tvůrci museli předvést ab tenhle seriál u mě přežil...60% (edit : a přežil :-) 80%) ()

Galerie (1 263)

Zajímavosti (18)

  • Poprvé v historii všech příběhů o Sherlocku Holmesovi je postava Watson (Lucy Liu) ženského pohlaví. (ing.Frosty)

Související novinky

Pokračování Shazama našlo záporačku

Pokračování Shazama našlo záporačku

13.04.2021

Herečka Lucy Liu (Kill Bill, Kung Fu Panda) hlásí návrat do první ligy, objeví se totiž jako záporačka v pokračování komiksového blockbusteru Shazam! Fury of the Gods od studia Warner Bros. Liu… (více)

Čeká nás Trainspotting 2?

Čeká nás Trainspotting 2?

08.09.2015

O pokračování kultovního Trainspottingu se mluví už mnoho let. Irvine Welsh, autor románové předlohy, sepsal už v roce 2002 sequel nazvaný Porno. A režisér Danny Boyle (Sunshine) je od té doby… (více)

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

26.11.2012

Ještě těch moderních variací na klasickou detektivku z pera Arthura Conana Doylea nemáte dost? Pak vězte, že po Sherlocku Holmesovi s Robertem Downeyem Jr., televizním Sherlockovi s Benedictem… (více)

Reklama

Reklama