Reklama

Reklama

Alfred Hitchcock uvádí

(seriál)
  • Česko Příběhy Alfreda Hitchcocka (více)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (1955–1962), 116 h 8 min (Minutáž: 26 min)

Předloha:

Philip Roth (kniha), Garson Kanin (kniha), A.E.W. Mason (kniha) (více)

Scénář:

Roald Dahl, Henry Farrell, George Clayton Johnson, John Wyndham (více)

Hrají:

Alfred Hitchcock (průvodce), Bette Davis, James Franciscus, Patricia Owens, George Macready, Stella Stevens, Mary Wickes, Robert Alda, Barry Nelson (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(268)

Obsahy(1)

Krátké mysteriózní povídky slavného amerického autora na různá témata. Převažuje tajemná atmosféra z neznámého, strach a místy pousmání nad skvělým vypointováním příběhu. Jedná se o jeden z největších seriálů s touto tématikou na světě co do počtu epizod. (LiVentura)

Související novinky

Zemřel herec Dean Stockwell

Zemřel herec Dean Stockwell

09.11.2021

Ve věku 85 zemřel americký herec a držitel dvou Zlatých glóbů, Dean Stockwell. Jeho kariéra k dnešnímu dni čítá přes dvě sta filmových a televizních rolí. Tvůrce nominovaný na Oscara svou hvězdnou… (více)

Zemřela herečka Patricia Hitchcock

Zemřela herečka Patricia Hitchcock

11.08.2021

Ve věku 93 let v pondělí v kalifornském Thousand Oaks zemřela herečka, producentka a spisovatelka Patricia Hitchcock, jediná přímá potomkyně legendárního režiséra a mistra napětí, Alfreda Hitchcocka.… (více)

Zemřel herec Norman Lloyd

Zemřel herec Norman Lloyd

12.05.2021

Z kalifornského Los Angeles přišla smutná zpráva. V úterý zemřel americký herec, režisér a producent Norman Lloyd. Bylo mu neuvěřitelných 106 let. Zprávu o úmrtí médiím potvrdil Lloydův dlouholetý… (více)

Reklama

Reklama