Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Obdiv k tomu faktu, jk dlouho se seriál točil. Našel si své příznivce i odpůrce. Svého času jsem navštěvoval jednoho podnikatele, který byl seriály posedlý. Jakmile ale začal tenhle seriál, tak se od něho odtáhl a nazlobeně prohlásil: To jsou starosti, to jsou starosti. Proto jsem se tajně na ten seriál díval, ale všechny díly neviděl. Seriál je to nezvyklý. Je táhlý, dlouze se řeší něco, co jinde mají vyřešeno za minutu či za pět minut. Jen pro vytrvalé diváky, co něco snesou!!! ()

sud odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů ze začátku, někdy když to dávali prvně. Už tehdy se mi to zdálo jako hrozná kravina a to mi bylo deset. Potom s odstupem času jsem na to občas při přepínání narazil, nebo když jsem čekal na nějaký pořad a toto bylo před tím (TV Nova to vyslílala asi osm let). Jenom je mi záhadou, jestli někdo sledoval všechny díly. ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je nesmysl, že by se tam sto dílů nic nedělo. Naopak, odsýpalo to dost rychle (jako písek v přesýpacích hodinách...), až na to se Sami (Alison Sweeney), už se nikdy nedozvím, jak to s ní dopadlo... No tak! Lidi, tohle je klasika! Copak si nepamatujete ty díly, kde je Marlena posedlá Ďáblem? Nasaď mi sluneční brýle, Carolino, to světlo mě pálí do očí. Ne, nedělej to Carolino, je posedlá Ďáblem! AAAAAHHHHHHH, JOHNE!!!!! ()

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný, že jsem kdysi spadla do závislosti na Tak jde času :-D Ale i přes to, jak se za 500 dílů událo skoro prd, tak mě to lákalo dívat se dál a dál, protože už byl nakouslý příběh a mě zajímalo, jak se bude dál odvíjet. Navíc se tu našlo i dost vtipných scének - hlavně díky Vivian a jejímu oddanému Ivanovi (českému herci) a naprostému záporákovi DiMerovi..a pořád mi to všechno připadá lepší než všechny Esmeraldy a Divoký andělé dohromady..:-D ()

tragos 

všechny recenze uživatele

Seriál, který vstoupil a bohužel stále ještě vstupuje do dějin -- natáčí se už přes 40 let. A jednoznačný důkaz toho, že mezi kvalitou a kvantitou existuje nepřímá úměra. Ta jedina hvězda patří producentům za to, že na to tak dlouho dokáží shánět prachy, jinak je to totiž bezkonkurenční odpad, kterému se můžete buď zplna hrdla zasmát nebo se jít vyzvracet. Doporučuju to první. ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • První anglicky mluvená role Ximeny Duque (Blanca), všechny předchozí projekty točila ve španělštině. (fiLLthe3DD)
  • Vivica A. Foxová si zahrála pouze v jednom díle, neboť byla vyhozena. (cariada)
  • Ve své době se jednalo o nejdelší seriál vysílaný stanicí NBC. (gogos)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno