Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (434)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Někdo tady napsal naprosto přesně, že jde o neuvěřitelně vitální kravinu. Já se jako malá pamatuji, že seriál koukala sestřenka na "Polákách", neb u nás ještě neběžel. Vykládala mi o něm s takovým zaujetím, že když jsem měla možnost začít koukat, začala jsem. Nešlo o bůhví jaký zázrak, ale zase úplný brak to taky není. Opravdu jsou horší. Pravda nedalo se vidět všechno, ale ušlo to. A za tu délki si fakt jisté ohledy zaslouží. Byly díly na tři hvězdy i na houby. ()

DruidKarel odpad!

všechny recenze uživatele

Ale tak tohle byl nářez. Každej den to dávala nova a každej den nový a napínavý příběh. Celá scéna dostávala tu správnou atmosféru, když se náhodou tenhle výjimečný seriál neodehrával uvnitř, ale třeba v autě anebo v nějaké zahradě. Jo, všech těch asi 2000 dílů stálo přinejmenším za hovno, ne-li za dvě hovna. ODPAD! ()

Reklama

kleopetra 

všechny recenze uživatele

Když jsem chodila na ZŠ, tak jsem na tom byla závislá - porevoluční období a odpoledne nic jiného nedávali (bídné vysvětlení). Tohle a Santa Barbara. Na gymplu jsem to naštěstí už nestíhala a asi jsem i trochu dospěla... Hvězdička za to, že jsem se dívala, ale nechápu, jak jsem mohla. Ještě teď se stydím... ()

villon17 odpad!

všechny recenze uživatele

Snad milión dílů o stech miliónech hoven. Pardon, že to tak otevřeně říkám a pobuřuji nadšence, mezi něž se počítají uživatelé, kteří dali více než odpad, čili jednu hvězdu. Víc jde jedině v případě, že jsou slepí, tři, že navíc hluší a čtyři snad jedině, jestli tam hráli. Kdo dal pět, tak si nejspíše myslí, že se zde hodnotí jako ve škole. ()

Emzet odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, není to nejdéle běžící soap opera v historii (to je Guiding Light - od 25. ledna 1937 v rádiu NBC, od 30. června 1952 v televizi na CBS) a není ani nejhorší. Ale v obou kategoriích se ti konkurenti hledají těžko, přetěžko. Co si budeme namlouvat, telenovela běžící přes čtyřicet let je zkrátka hrozná záležitost už z principu. Chápu, že v 70. letech šlo docela o fenomén - i když především díky řešení tehdy "kontroverzních" věci jako smíšeného partnerství či - nedejbože - umělého oplodnění! Jenže stále jde primárně o soap operu a správná soap opera je otravná a nechutná už svým prvním dílem, natož tísícím. Vůbec nemluvě o absurdních konceptech scénáristy Jamese E. Reillyho (který pohřbil už tak zmírající důstojnost DOOL několik metrů pod zem) - Dny našich životů jsou v podstatě pouze jakýmsi vyčpělým pokusem šokovat postarší dámy. Asi jako něco ve stylu: "Marlenu Evansovou posedl démon! Jack znásilnil Kaylu! Stefano určitě není mrtvý! Ani tentokrát ne. Vivian Alamainová pohřbila Carly Manningovou zaživa! Ach ne! Jackieho a Steva týral táta a Marlena a Belle jsou TAK manipulativní mrchy, ach bože… A to s tou Kate Roberts, jak se pokusila zabít tu svou snachu, to je opravdu odporné! Po tom všem co pro ni udělala! A Kayla po tom výbuchu ztratila sluch a řeč, no věřili byste tomu? Ale vypadá to, že Steve si ji stejně vezme…" ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Seriál ako vôbec prvý riešil témy umelého oplodnenia či romániku ľudí rôznej rasy. (Raccoon.city)
  • První anglicky mluvená role Ximeny Duque (Blanca), všechny předchozí projekty točila ve španělštině. (fiLLthe3DD)
  • Vivica A. Foxová si zahrála pouze v jednom díle, neboť byla vyhozena. (cariada)

Reklama

Reklama