Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Když jsem vyděl jeden díl simsňáků o tom, jak se Vočko dostal do nějakýho nekonečnýho serošu a tam byla scéna: Vočko a nějaká baba se ráchají ve vaně, načež hrdina praví. „Kleopatro jsi 5000 let stará oživlá egyptská mumie, my spolu nemůžeme žít“. Tak jsem to považoval za dobrej vtip, ale po zhlédnutí dvou epizod, se my vkrádá myšlenka, že nebyli tak daleko od pravdy. No řekněte sami: ženská posedlá démonem, na město dopadající ďábelské rány (meteority, kobylky a já nevím co všechno) a spousta dalších šíleností. Opět obdivuji genialitu scénáristů, že i po 50.000 dílech (či kolik to má) jim nedošla inspirace. ()

Endyis 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastně svým způsobem nehorázná prda :DDDDDDDDDDDDDD Člověk, který shlédl kompletně celý tento seriál, myslím všechny epizody, je u mě mástr a má moje osobní uznání. MImochodem nebýt tohodle nikdy nevzniknou dokonalá seriálová reakce 90. let jménem Twin Peaks (btw. Ray Wise mezi herci mluví za vše :))) ). A je prdel vůbec sledovat herce, kteří tímto "mistrovským" seriálovým opusem prošli. :)))))))))) Třeba tohle je jedním z míst, kde udělala "hvězdnou" kariéru naše česká hollywoodská star Eva Jeníčková :DDD ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Lidi, i když je to totální kravina, nemůžete tomu upřít, že je to neuvěřitelně vitální kravina. Vždyť čeho jinýho se natočilo nějakých 25 sérií? (netočili to každej rok od 1965) Podle Imdb to má nějakých deset tisíc dílů. V jakým jiným seriálu si jeden herec zahrál i několik rolí a může říct, že jsou to jeho životní role? Kde jinde bylo tolik intrik a nenávistí a úkladů a vyřešení, který nakonec vedly jen k dalšímu zamotání? A na co jinýho se lidi dívají pořád dál? Vždyť jenom těch herců, scénáristů, režisérů a všech doprovodných pracovníků kolik se tu vystřídalo, to je přímo neuvěřitelný. A taky to vyhrálo nějakých 150 cen (nevím jestli za nejlepší nebo nejhorší tv seriál). Prostě, Dny z našich životů se staly měsíci a lety z našich životů. A kdo mi chce tvrdit, že neviděl ani deset dílů, tak sním jeho skalp s octem a cibulí, protože to podle mě není možný. Já sám jich viděl aspoň sto a to jsem to nijak nesledoval, prostě když jsem si četl a telka jela, tak jsem to u toho sledoval. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Pamätám sa, že keď som mala asi 10 rokov, chodilo to na Nove. Ja som vtedy popoludnia trávila u babky a moja babka, ako každá správna babka, rada pozerala telenovely. Tento seriál mal na mňa veľké osvetové účinky, pretože odtiaľ poznám výrazy ako exhumácia, bulímia, exorcista, schizofrénia,... V tom čase sa mi ani nezdalo, že keď sa všetky tieto výrazy objavia v jednom seriáli, asi nebude najlepší...:-) ()

Hopkins odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné co si z toho serialu pamatuji že když k nám jedné zimy přijela babička , která poctivě sledovala každý díl tak přjela v době kd ynějaká žebská spadla do škarpy no a když babička na jaře odjížděla byla furt v té škarpě :o))))) Ono ne jen že to byl nekonečný seriál který má přes deset tisíc dílů možná tuším kolem 12500 ale ruku do ohně za to nedám ale taky se tam asi všechno dehrávalo na sekundy kded se hrabe 24 hodin :) tak to fakt bylo na sekundy:o))))) a o uvodní znělce ani nemluvím tu slyšet tak asi musím chodit k sousedům na telku. ovšem jedno se tomu upřít nemůže odvážní ti co na to koukají ti co byly ochoitní celý život točit tento horror a odvážní ti co tomu dali jednu a více hvězdiček :o)))) ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Postavu doktora Mika Hortona si zahralo celkom 15 hercov. (Raccoon.city)
  • Vivica A. Foxová si zahrála pouze v jednom díle, neboť byla vyhozena. (cariada)
  • Seriál byl za dobu své existence nominován na téměř 500 různých ocenění, včetně 4 cen Emmy. (gogos)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno