Reklama

Reklama

Agentura Jasno

(seriál)
  • USA Psych (více)
Komedie / Krimi / Mysteriózní
USA, (2006–2014), 86 h 32 min (Minutáž: 41–87 min)

Tvůrci:

Steve Franks

Hrají:

James Roday Rodriguez, Dulé Hill, Corbin Bernsen, Maggie Lawson, Sage Brocklebank, Timothy Omundson, Steve Bacic, Robin Mossley, Kirsten Nelson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(120)

Hlavní hrdina seriálu Shawn Spencer je člověk s neobyčejnou pozorovací schopností, bystrým úsudkem a neuvěřitelnou pamětí. Tento jeho talent v něm po celé dětství podporoval a rozvíjel jeho otec Henry Spencer, který od něj očekával, že si zvolí povolání policisty jako on. Tím se však Shawn nestal, po škole vystřídal několik desítek zaměstnání, ale u žádného z nich nevydržel dost dlouho. Vše se změní, když jednou poněkolikáté pouze na základě televizní reportáže odhalí a oznámí pachatele loupeže a stane se tak v tomto případě hlavním podezřelým. Díky svému nenahraditelnému talentu a neuvěřitelné dávce štěstí se mu však podaří přesvědčit některé policisty, že je sensibil. To však má dokázat pomocí při vyšetřování případu. Na pomoc si téměř proti jeho vůli pozve svého kamaráda Guse, se kterým po nečekaně rychlém úspěšném vyřešení případu zakládají detektivní agenturu... (Televize Seznam)

(více)

Recenze (131)

L_A_D_A_S 

všechny recenze uživatele

65% ?? Tohle je nejlepší seriál všech dob! Namouduši. U ničeho jiného se tolik nebavím. od 2. sezóny mu není co vytknout. Samozřejmě originální znění mu hodně přidává, u tohohle typu seriálu obzvlášť. Uvidíte, pochopíte. Dal bych i 10*! Doplnění: S dalšími díly a sériemi je seriál lepší a lepší, na Psych prostě nedám dopustit, a šestá série je naprosto skvělá! Zvlášť poslední noirový díl Santabarbaratown! ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Shawn a jeho parapsychologické "schopnosti" mě vždycky rozesmějou. Je to jeden ze seriálů, který má každý díl natočený podle šablony - zážitek z minulosti-současnost, ve které se děje něco odkazující na zobrazenou vzpomínku-řešení-chyba v řešení-vyřešení díky parapsychologii.Konec. Ale je to zábava. ()

Reklama

sebo9629 

všechny recenze uživatele

Pre mňa absolútne nepochopiteľné hodnotenie. Podľa mňa je to skvelý seriál s dostatočným počtom geniálnych epizód, a nikdy ma žiadna nesklamala. Vedel by som si to vysvetliť iba ak, tak katastrofálnym dabingom, netuším aký je český dabing a na slovenský sa veľmi nepamätám. Ináč odkedy som začal pozerať filmy aj seriály v originály tak tento bol jeden z tých, ktoré ma vždy bavilo pozerať v televízii a ku ktorým som sa chcel vrátiť, avšak tunajšie hodnotenie ma od toho vždy odradilo a dostal som sa k nemu až nakoniec, a o to viac sa mi páčil a pozrel som si ho celý priam bleskurýchle, je to jediný seriál okrem Chucka u ktorého som nevydržal a nesťahoval som si HD ale iba DVD kvalitu... Ináč finálna epizóda je fakt skvelá, ani som nedúfal v takto uspokojivý záver... Hodnotenie sérií(cca): prvá - 8.5/10, druhá - 8.5/10, tretia - 9.0/10, štvrtá - 8.5/10, piata - 9.0/10, šiesta - 9.0/10, siedma - 8.5/10, ôsma - 8.5/10Celkové hodnotenie seriálu: 8.9/10 ()

Freyn 

všechny recenze uživatele

Seriál založený na chlapovi, který má jakýsi "dar" a hraje si na detektiva. Originální nápad, výsledek nula. Policejní oddíl je tlupa idiotů pod vedením kapitána blbce a superkomisařky odvážné. Zpracování je vážně nudné. Zápletky by vymyslel i mop na podlahu. Jediné co by se dalo vyzvednout tak obstojná kamera. 30% ()

Milda003 

všechny recenze uživatele

U tohoto seriálu jsem si ověřil rčení, že nemám dát na první dojem. Prvních pár dílů se mně zdála jako kravina, ale postupem času seriál jakoby získal konečně šarm, kouzlo, vtipné scény začali býti vtipné a krimi prvky začali být zajímavé. Není to jak u některých kriminálek, kde od začátku víte kdo je vrah. Zde Shawn a jeho pošahaný černošský kolega využívá svou neobyčejnou pozorovací schopnost a případ vždy humorně a mimořádně vyšetří ... ()

Galerie (762)

Zajímavosti (19)

  • Děj se točí kolem toho, že režisér Jay Singh (Jay Chandrasekhar) původně určil, že hlavní tanečnice bude otočky tančit vlevo od středu jeviště. To by ale choreograf bollywoodského tance nikdy neudělal. V tradičnějších choreografiích, jako je tato, se totiž klade důraz na symetrii. Hlavní tanečnice většinu času tančí uprostřed a do stran se přesouvá jen občas v průběhu sloky. Otočky pro svou rychlost a dramatičnost slouží jako zlaté hřeby choreografie, a proto je hlavní tanečnice tančí vždy uprostřed. (Ezis)
  • Některé výjimečné epizody mají upravené titulky nebo i znělku. Jsou jimi 13. díl 2. série se španělskou znělkou, 9. epizoda 3 série s vánočními titulky, 6. epizoda 4. série se znělkou i titulky v hindštině a 1. epizoda 5. série s čínskými titulky. (six_seven)
  • V druhé epizodě druhé série přijde ústřední dvojice k poli plnému děr. Shawn (James Roday) zmíní, že mu to připomíná snímek se Sigourney Weaver, načež Gus (Dulé Hill) vyjmenuje celou řadu špatných titulů. Shawn ve skutečnosti myslel film Díry (2003), ve kterém hrál právě představitel Guse Dulé Hill. (T-pack)

Reklama

Reklama