Reklama

Reklama

Agentura Jasno

(seriál)
  • USA Psych (více)
Komedie / Krimi / Mysteriózní
USA, (2006–2014), 86 h 32 min (Minutáž: 41–87 min)

Tvůrci:

Steve Franks

Hrají:

James Roday Rodriguez, Dulé Hill, Corbin Bernsen, Maggie Lawson, Sage Brocklebank, Timothy Omundson, Steve Bacic, Robin Mossley, Kirsten Nelson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(120)

Hlavní hrdina seriálu Shawn Spencer je člověk s neobyčejnou pozorovací schopností, bystrým úsudkem a neuvěřitelnou pamětí. Tento jeho talent v něm po celé dětství podporoval a rozvíjel jeho otec Henry Spencer, který od něj očekával, že si zvolí povolání policisty jako on. Tím se však Shawn nestal, po škole vystřídal několik desítek zaměstnání, ale u žádného z nich nevydržel dost dlouho. Vše se změní, když jednou poněkolikáté pouze na základě televizní reportáže odhalí a oznámí pachatele loupeže a stane se tak v tomto případě hlavním podezřelým. Díky svému nenahraditelnému talentu a neuvěřitelné dávce štěstí se mu však podaří přesvědčit některé policisty, že je sensibil. To však má dokázat pomocí při vyšetřování případu. Na pomoc si téměř proti jeho vůli pozve svého kamaráda Guse, se kterým po nečekaně rychlém úspěšném vyřešení případu zakládají detektivní agenturu... (Televize Seznam)

(více)

Recenze uživatele DandaPiper k tomuto seriálu (1)

Agentura Jasno (2006) 

Psych je hodně zvlážní seriál, je tak zvláštně neokoukaně vtipnej. Bohužel ale tak trochu šablonovitej a ničím nevybočující z řad, dneska už je stovek seriálů s podobným tématem. Přesto ale lepší 3. Viděna 1. Série. EDIT: Po mnoha a mnoha letech pokračuju tam, kde jsem přestal. 2. Série, hned první díl mě naprosto dostal a musím říct, že přece jen i dnes po všech různých variacích na krimi je tato stále originální a tak zvláštně vtipně roztomilá. V mnoha ohledech mi připomíná Monka, akorát jsme tentokrát trochu níže v Californii a to v Santa Barbaře, kde ve skutečnosti chcípl pes (trust me, I know), nicméně tady je o zábavu a zločiny postaráno. Momentálně jsem v 5. sérii a PSYCH si stále drží úroven, proto cítím, že než se rozepisovat k jednotlivé sérii, bude lepší, když zmíním díly, co stojí za vidění a to i v případě, kdy se vám nechce sledovat celý seriál, protože jen minimum epizod na sebe vyloženě navazuje. Když pominu závěr třetí, čtvrté a páté série, což je vlastně trojdíl (který rozhodně stojí za shlédnutí), tak je to přece jen spíš taková „crime of the week“ záležitost. 2x01 – American Duos, 2x13 – Lights, Camera …Homicidio, 2x16 – Shawn (and Gus) of the Dead, 3x05 – Disco didnt Die. It was Murdered!, 3x15 – Tuesday the 17th, 3x16 – An evening with Mr. Yang, 4x02 – He Dead, 4x06 – Bollywood Homicide, 4x09 – Shawn takes a Shot in the Dark, 4x16 – Mr. Yin Presents, 5x03 – Not even close …Encounters, 5x04 – Chivalry is not Dead ..But Someone is, 5x16 – Yang 3 in 2D, 6x01 – Shawn rescues Darth Vader, 6x02 – Last Night Gus, 6x03 – This Episode Sucks, 6x06 – Shawn Interrupted, 6x12 – Shawn and the Real Girl, 7x02 – Juliet takes a Luvvah, 7x09 – Juliet Wears the Pantsuit, 7x14 – No Trout about It, 8x03 – Remake A.K.A. Cloudy …With a chance of Improvement, 8x05 – Cog Blocked a samozřejmě, jak už to u seriálů bývá, finále - 8x10 - The Break-Up. Velké plus za reference z jiných show, filmů a mnoho písniček z nejlepší éry - 80´s baby! ()

Reklama

Reklama