Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Ukázka z filmu 6
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Ukázka z filmu 6

Recenze (571)

ajuska 

všechny recenze uživatele

No, zatím to vypadá celkem sympaticky. Dějově je to sice taková luxusní telenovela, ale vyprávěcí postup s komentářem zesnulé kamarádky je velmi dobrý nápad. Vše navíc doplňuje jakási kriminální linie, které udržuje divákovu zvědavost (bohužel zatím nevím, jestli se bude nadále slibně vyvíjet nebo to bude jen laciný prostředek k získání pozornosti). Každopádně si další díly nenechám ujít a doufám, že nepřijde nějaké zklamání. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Normálně bych dal, hlavně pro slabší pátou (ten časový posun jsem rozdýchával hodně dlouho) a ještě slabší šestou (výborný humor to má pořád, i tady jsem propukal v hlasitý smích, ale už to prostě nemá ty koule) sérii 4*, ale nakonec dám plnou, protože to je jedn z mála nijak úzce vyprofilovaných seriálů (prostě klasická rodinná záležitost, která překvapivě sedla i mě coby muži jako prdel na hrnec), který mě fakt bavil takřka po celou dobu, co jsem na něj koukal. Na rozdíl od mnoha jiných podobných seriálů mu trvá strašně dlouho, než zapadne do toho klasického neoriginálního balastu, kdy už scénáristé neví, co by vymysleli a tak dochází k typickým seriálovým jevům - nemoci, intriky, partnerské a vztahové rošády apod. Tenhle seriál má fakt duši, probírá věci (samozřejmě s jistou nadsázkou a jakými zhutněním jen na pár postav), kterým rozumím, znám je a ve svém životě je opravdu potkávám (no, tak žhavou, energickou a muckózní ekoteroristku jsem ještě nepotkal, ale rád bych :-). Naprosto skvěle vymyšlené charaktery postav, jež jsou lehce uvěřitelné a přijatelné. Susan je ve své odpornosti naprosto geniální. Tohle je přesně typ ženy, která si jakýmkoliv svým činem říká o to, aby jí dal někdo přes hubu, doslova o to prosí (ne že bych to schvaloval). prostě geniálně odpudivá. Probírat zde každou postavu je zbytečné. Prostě parádní seriál, který baví, rozptyluje, sem tam má nějaké to poselství, ale nesnaží se vás oblbnout a udělat z vás blbce. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Jaj. Úplně si nejsem jistý zda jsem viděl dostatek, abych mohl hodnotit, ale i kdyby ne, tak si ten odpad prostě nemohu odpustit. Kdysi jsem na to několikrát nechtěně přepnul a nestačil se divit, kam až lidská debilita může sahat. Podobné seriály nesnáším. Celé se to točí kolem sexu. A až si už každý zašuká s každým, tak jsou do seriálu implantovány nové postavy, aby veselé smilnění mohlo pokračovat. Až už ani tohle nezabere, tak se do seriálů nacpe tuna záhad pro udržení diváků, protože divák je tvor zvědavý. Zoufalé manželky je zkrátka seriál pro zoufalé diváky a hlavně zoufalé divačky. Trapné, nevtipné, nudné. Zkrátka k uzoufání. ODPAD! ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Na Wisteria Lane najdete nové zločiny, staré zločiny a zločiny, které se dějí téměř před zraky všech. Kráska Gaby a její intriky, upjatá Bree se svými nejlepšími pomerančovými muffiny, Lynette, která ví co její manžel chce víc než on sám a potrhlá Susan, u níž nevíte, jestli je tak hloupá, nebo to jenom dělá. Tyhle dámy z Wisteria Lane tvoří jeden z nejlepších "babských" seriálů, jednotlivé díly mě dokáží zrovna tak napnout, jako rozesmát. Pokud vám připadalo, že je Sex ve městě příliš vulgární a neřeší se tam závažnější věci, u "Zoufalek" by se to stát nemělo. Jestli to berete s nadhledem a neřešíte věci jako proč se každou sérii stává holkám nějaká tragédie, je to výborná oddychovka. Navíc jeden z těch mála seriálů, který si držel kvalitu do posledního dílu. Finální série byla prostě úžasná. .Most people just go on -day after day trying in vain to keep secrets that will never stay hidden. Oblíbené postavy: Gabrielle Solis, Carlos Solis, Bree Van De Kamp ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak tento seriál působí na ostatní, ale já po prvních třech dílech neměl nejmenší zájem ho sledovat dál. Naštěstí přítelkyně byla jiného názoru, takže další díly neunikly mé pozornosti a Zoufalé manželky si mě pomalu začaly získávat. V současnosti se jedná o jediný pořad, který pravidelně sleduji a na který se dokonce velmi těším. Jeden z nejlepších seriálů co znám. Co postava to perla, co linie to výtečný příběh. ()

Galerie (2 892)

Zajímavosti (74)

  • Fanúšičke seriálu sa tak páčili šaty, ktoré mala Gabrielle (Eva Longoria) v prvej časti seriálu, že napísala producentom, či by jej neprezradili meno ich dizajnéra, aby jej mohol navrhnúť jej šaty na maturitný ples. Producenti jej namiesto toho poslali tie šaty, ktoré si nakoniec obliekla na ples. (ladko)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama