Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Ukázka z filmu 10
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Ukázka z filmu 10

Recenze (571)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Steve Jablonsky : 1. Dialog – Mary Alice ,2. SheDaisy – God Bless The American Housewife ,3. Dialog – Edie ,4. Shania Twain – Shoes ,5. Anna Nalick – Band Of Gold ,6. Dialog – Lynette ,7. Liz Phair – Mother’s Little Helper ,8. Indigo Girls – Mrs. Robinson ,9. Martina Mc Bride – Harper Valley PTA ,10. Dialog – Bree ,11. LeeAnn Rimes – Running Out Of Time ,12. Joss Stone – Treat Me Right (I’m Yours For Life) ,13. Sara Evans – One’s On The Way ,14. Dialog – Gabrielle ,15. Macy Gray – Boom Boom ,16. Gloria Estefan – Young Hearts Run Free ,17. Dialog – Susan ,18. Idina Menzel – Damsel In Distress ,19. KD Lang – Dreams Of The Everyday Housewife ,20. Dialog – Mary Alice ,21. Danny Elfman – Theme , ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Tak první série skončila a mé pocity jsou trošku schizofrenní. Na jednu stranu si Zoufalky dokázaly po celých 24 epizod udržet jistý kvalitativní standard (na rozdíl od takových Ztracených), na stranu druhou nedosáhla žádná z epizod strhujícího tempa pilotního dílu (i když ta poslední se mu dost přiblížila). Jeho napěchovanost černým humorem slibovala mnohé, hned s další epizodou bohužel přišlo „vyměknutí“ a patrný příklon k latinskoamerické telenovele, nikoliv k parodii latinskoamerické telenovely. Seriál si však dokázal i přes uvolněnou formu držet atmosféru tajemna, jen mě zamrzelo, jak neobratně si tvůrci poradili s rozuzlením ústřední zápletky (vše je nám pěkně naservírováno během prvních minut poslední epizody). Pochvalu si zaslouží všechny herecké představitelky (ač na seriál nadprůměrný výkon předvádí především Felicity Huffman) a také Danny Elfman, který svým hudebním tématem dodal onen zmíněný (leč dále nevyužívaný) parodicko-mysteriózní podtón. Ze současných seriálových hitů budou právě Zoufalé manželky více vyhovovat voňavější části populace, což by platit nemuselo, kdyby bylo ubráno na melodramatičnosti a přidáno na akci, černém humoru a napětí. Jenom nevím, jestli by pak nevznikl další klon Ztracených, tedy úplně jiný seriál. Raději buďme rádi za to, co je, může být i hůř, v tomto případě podstatně hůř. 75% Zajímavé komentáře: HateBreeder, 3DD!3, Jordan, castor, kwoky ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Zatím je to přesně to, co jsem od toho čekala. Vtipné, chytré, s charismatickými hrdinkami a dobrým příběhem. Taková americká Ulice - sakra, proč u nás nedokážou natočit podobný seriál. Se silným scénářem - nic víc nepotřebujete (Červený trpaslík taky neměl obří rozpočet a vadí to někomu?). U nás se tvůrci dokážou leda tak vymlouvat na nedostatek peněz. PS: Musím uznat, že Eva Longoria je fakt sex bomba - a co na ní teprve řeknou pánové. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je viac menej pre ženy a vôbec som sa on nezaujímal. Dokonca som nevidel ani jednu čast ked to premierovali na STV či Prime, ale nejakou náhodou sa mi podarilo pozrieť si pár častí v preprízovaní seriálu a zažral som sa do toho. Síce je plný seriálových klišé, ale je niečím iný než ostatné tuctové seriály... ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Tenhle mysteriózní (?) melodram klouže po povrchu jen na první pohled. Za těmi bílými ploty se totiž odehrávají dramata, která jsou sice z drtivé většiny slzopudnými modelovými scénáristickými konstrukty, ovšem čas od času ukážou ve své nahotě starou známou pravdu a to, že skoro všichni jsou pěkný svině a člověk může věřit tak akorát sám sobě. Nežehlete u toho! ()

Galerie (2 892)

Zajímavosti (74)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama