Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Ukázka z filmu 2
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Ukázka z filmu 2

Recenze (572)

Jacinda 

všechny recenze uživatele

V zoufalých manželkách platí, žeco jiný účes a barva vlasů, to povaha a problémy. Možná proto je tento seriál lidem tak blízký, snad každý se shlédne v jedné z 5 manželek. Škoda jen že jsem ztratila přehled v ději. První řady byly opravdu povedené, pak už se příběh trošku překombinoval. Původní hodnocení bylo 5*, kvůli zbytečnému natahování nakonec 4 ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Zoufalé manželky mohou být snadno podceněny a přirovnány k obyčejné televizní kulise, určené pouze k oživení nudného večera, avšak když se člověk zadívá pozorněji, zjistí, že nabízí mnohem víc, než jen 5 ufňukaných zbohatlých paniček. Každá "zoufalá manželka" je něčím vyjmečná a charakteristická, každá má své problémy a své způsoby jejich řešení, což zajišťuje různorodost. Mysteriózní nádech skrytých vražd a jiných prohrešků z minulosti se postará o slušnou atmosféru a napomůže zpřístupnění seriálu i pro mužskou populaci a černý humor, ironie, či dokonale trapné situace poskytnou i potřebnou dávku zábavy. Zoufalé manželky jsem si docela oblíbil, dokážou mě zaujmout i královsky pobavit, přičemž se nejedná o žádný výplach mozku. 9/10 ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Žal bohu kouzlo série s přibývajícími sezónami vyvanulo, jmenovitě od čtvrté. Nicméně zasáhlo to velkou část populace, docela mě mile překvapilo, jak je to koukatelné, má to zábavné charaktery, slušné twisty a zápletky první tři sezóny aspirují na čtyři až pět hvězd, jenž pak dle mého nastává úpadek. Což je škoda. Protože obsazení je super. Zejména Eva Longoria jako Gaby, Teri Hatcher mě baví a je tu i můj oblíbenec Nathan Fillion. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak tento seriál působí na ostatní, ale já po prvních třech dílech neměl nejmenší zájem ho sledovat dál. Naštěstí přítelkyně byla jiného názoru, takže další díly neunikly mé pozornosti a Zoufalé manželky si mě pomalu začaly získávat. V současnosti se jedná o jediný pořad, který pravidelně sleduji a na který se dokonce velmi těším. Jeden z nejlepších seriálů co znám. Co postava to perla, co linie to výtečný příběh. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, které lze v současné době sledovat. Celou ulicí Visteria Lane vládne neuvěřitelně mysteriózní atmosféra spolu s jejími obyvateli. Vzájemnými sousedy, kteří v sobě někde v hloubi duši nosí malé tajemství a tak není vše jak se na první pohled zdá. Seriál má výborný námět spolu s jeho představitelkami. Teri Hatcher konečně získala po Supermanovi další důstojnou roli a proto je také hlavní hereckou ozdobou seriálu. Výborný seriál, který si absolutorium určitě zaslouží........ ()

Galerie (2 892)

Zajímavosti (74)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno