Reklama

Reklama

Show Jerryho Seinfelda

(seriál)
všechny plakáty
Trailer
USA, (1989–1998), 69 h 15 min (Minutáž: 22–56 min)

Hrají:

Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander, Wayne Knight, Richard Fancy, Victor Raider-Wexler, Ian Abercrombie, Heidi Swedberg (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(173)

Komik Jerry a jeho tři cyničtí přátelé se umí zasmát úplně obyčejným i absurdním věcem. „Seriál o ničem“, který se do historie sitcomů zapsal zlatým písmem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

DaUr 

všechny recenze uživatele

1. série - 75 %. "Who figures an immigrant's going to have a pony?" Zbytek sérií se pohybuje kolem 80 %, přičemž kromě krátké, nezábavné a naštěstí rychle opuštěné linky s přesunem Kramera do Kalifornie nikdy pod tohle číslo neklesl. Závěr, ve své době poměrně odsuzovaný, s odstupem času krásně ukázal, co za bandu asociálních maniaků jsme devět sezón sledovali. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Výborný a nestárnoucí (narozdíl třeba od Friends) sitcom, který má pár prvních sérií i zajímavou dějovou linku, která skončí toxickými obálkami George Costanzy, aby se v následujících sériích spíše pustil epizodickou cestou, která si ale staré díly velmi dobře pamatuje a ještě vtipněji na ně navazuje. Jerry, George, Kramer a Elaine jsou všichni výborní na svůj způsob, i když Elaine mně chvíli vcelku hmmmm, ale nakonec chytila druhý dech. Navíc je tady spousta menších postav, které se v různých cyklech a minipříbězích vrací a dávají celé show šmrnc navíc. Celé to napsal Jerry Seinfeld a Larry David a to jsem měl asi napsat hned na začátku, protože Davidův solo projekt "Curb Your Enthusiasm" je moje srdeční kultovka a u Seinfelda se přesně poznáte, co napsal Larry a co Jerry :-). 100% ()

Reklama

zablaga 

všechny recenze uživatele

Dlho som si hľadala cestu k tomuto skvostu. Nejaký čas mi trvalo ho pochopiť, ale ak som niekedy pozerávala sitcomy kvôli vypnutiu mozgu a problémov tak tento je odteraz prvý po ktorom siahnem. Ak vám niekto povie, že je to sitcom o ničom, tak neveríte, až kým ho neuvidíte. Nádhera, bizarnosť, detinskosť, nie z tohto sveta. Milujem! ()

danecek24

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - cena (3) - 51. ročník (za rok) 1993 - *Nejlepší seriál (komedie / muzikál), *Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Jerry Seinfeld, *Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Julia Louis-Dreyfus + nominace (12) - 50. ročník 1992, 51. ročník 1993 - Nejlepší herec ve vedlejší roli - Jason Alexander, 52. ročník 1994 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Jerry Seinfeld, Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Julia Louis-Dreyfus, Nejlepší herec ve vedlejší roli - Jason Alexander, 53. ročník 1995 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Jerry Seinfeld, 54. ročník 1996 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), 55. ročník 1997 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Jerry Seinfeld, Nejlepší herec ve vedlejší roli - Jason Alexander ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že "Show Jerryho Seinfelda" je sitcom, který si mě musel získat. Po první sezóně jsem ho na dlouho odložil, ale když jsem mu po letech dal šanci a dostal se do dalších a dalších sezón, bylo vidět, jak se zlepšuje, jak je zábavnější, jak je lepší a lepší a jak si vás postavy více získávají. A konec byl skvěle zvládnutý bez zbytečných emocionálních výlevů. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (65)

  • Když NBC a Jerry Seinfeld oznámili, že bude seriál ukončen, dostala se zpráva na titulní strany veškerého hlavního amerického tisku, včetně New York Times. (ČSFD)
  • Kramer (Michael Richards) za celý seriál „unikátně'“ vstoupí do Jerryho bytu celkem 389krát. (RMN88)

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Reklama

Reklama